Rüyada taş görmenin yorumu | Rüyada taş görmek ne anlama geliyor?

Rüyada taş görmenin yorumu | Rüyada taş görmek ne anlama geliyor?

Rüyada taş görmek, mevki, makam, itibar ve saygıyı temsil eder. Aynı zamanda rüya sahibinin çevresindeki kötü kalpli kişilere de işaret eden rüyada taş görmekle ilgili bilmeniz gerekenleri ve farklı rüya tabirlerini karar.com’da okurlarımız için hazırladık…

Rüyada taş görmek, rüyayı gören kişinin son zamanlarda yaşadığı olaylar nedeniyle dalgalı bir psikolojiye sahip olacağı anlamını taşır. Duvarda taş görmek, taş satın aldığını görmek, taş topladığını görmek gibi rüyada taş görmekle ilgili farklı anlamları bulunan rüya tabirleri haberimizde…

RÜYADA TAŞ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada taş görmek, rüya sahibinin kısa zaman içinde pek çok olay yaşayacağına, bu olayların sadece rüya sahibi için değil çevresindekiler için de etkileri bulunacağına işaret eder. Aynı zamanda rüyada taş gören kişi, yüksek makamlara gelir ve saygınlık kazanır.

Rüyada taş görmek, rüyayı gören kişinin çevresinde art niyetli kişiler olduğuna delalet eder. Bu nedenle rüya sahibi çok dikkatli olmalı ve herkese güvenmemelidir. Aynı zamanda rüyada taş gören kişi yaşadığı olaylar nedeniyle ruhsal açıdan dengesizlik gösterir ve sevdiklerini istemeden üzer.

DUVARDA TAŞ GÖRMEK

Rüyada duvarda taş görmek, rüyayı gören kişinin gaflette bulunarak sorumsuz hareket edeceği ve bu nedenle zarara uğrayacağı anlamını taşır.

TAŞ SATIN ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada taş satın aldığını görmek, rüyayı gören kişinin kötü huylu biri evlilik yapacağı şeklinde yorumlanır.

TAŞ TOPLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada taş topladığını görmek, para kazanmaya işaret eder. Kişi eğer yerden taş topladığını görmüş ise, gerçek hayatta para edecek mal topluyor demektir. Bazı rüya yorumcularına göre ise, rüyada taş topladığını görmek, kişinin çok zahmetli işler sonunda kazanç elde edeceği anlamını taşır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

TAŞ ATTIĞINI GÖRMEK

Rüyada taş attığını görmek, rüya sahibinin hareketlerini izleyen düşmanlarının olduğuna, düşmanlarının kişiye zarar vermek için fırsat beklediğine ve rüya sahibinin çok dikkatli olması gerektiğine işaret eder.

20-02/05/ruyada-tas-gormek.jpg

TAŞ YIĞDIĞINI GÖRMEK

Rüyada taş yığdığını görmek, rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağı haberler alacağı şeklinde yorumlanır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN