Rüyada hindi görmek nasıl yorumlanır? Rüyada hindi görmenin tabiri

Rüyada hindi görmek nasıl yorumlanır? Rüyada hindi görmenin tabiri

Rüyada hindi görmek, kişinin huzurunu bozan ve aile içinde tatsızlıklara neden olan sorunların son bulacağına delalet eder. karar.com olarak pek çok farklı anlamı bulunan rüyada hindi görmekle ilgili bilmeniz gerekenleri ve farklı rüya tabirlerini bir araya getirdik…

 

Rüyada hindi görmek, rüyayı gören kişinin çevresindeki gereksiz insanlara işaret eder. Hindi kestiğini görmek, hindi eti görmek ve hindi kovaladığını görmek gibi farklı şekillerde görülebilen rüyaların tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA HİNDİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada hindi görmek, rüya sahibinin çalışma hayatındaki sorunların ortadan kalkacağına, aile hayatındaki anlaşmazlık ve huzursuzlukların son bulacağına ve kişiyi üzen her şeyin hayatından uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada hindi görmek aynı zamanda, rüyayı gören kişinin çevresinde, çıkarcı, yalnızca kendini düşünen kişiler bulunduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin, zaman içinde bu kişileri hayatından çıkarır, kazançlı işlere girer ve yüksek makamlara ulaşarak insanlar tarafından saygı duyulan biri haline gelir.

HİNDİ KESTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada hindi kestiğini görmek, rüyayı gören kişinin çevresinde onun
huzursuz olmasına neden olan kişiler bulunduğuna ancak rüya sahibinin sonunda o kişilerden kurtulacağına delalet eder.

HİNDİ ETİ GÖRMEK

Rüyada hindi eti görmek, rızık, bolluk ve bereketi temsil eder. Rüyada hindi eti gören kişinin hayatında güzel gelişmeler meydana gelir.

HİNDİ KOVALADIĞINI GÖRMEK

Rüyada hindi kovaladığını görmek, rüya sahibinin rızkının peşinden koşacağına, kazancını hep helal yollardan elde edeceğine ve harama bulaşmayacağına işaret eder.

HİNDİ YUMURTASI GÖRMEK

Rüyada hindi yumurtası görmek, önemli kararlar alan rüya sahibinin sonardan bu kararlarından pişmanlık duyacağı anlamını taşır. Farklı bir rüya tabirinde ise, rüyada hindi yumurtası görmek, rüyayı gören kişinin başardıkları sayesinde saygı duyulan biri olacağı şeklinde yorumlanır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

HİNDİ YAVRUSU GÖRMEK

Rüyada hindi yavrusu görmek, kişinin yaşamının sıradan olacağına, dertlerden uzak sakin bir yaşam süreceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.

20-02/05/ruyada-hindi-gormek.jpg

SİYAH HİNDİ GÖRMEK

Rüyada siyah hindi görmek, çalışma hayatında iyi giden işlerin kişinin kazancının artmasına, servetinin çoğalmasına ve sıkıntılarının bitmesine neden olacağı şeklinde yorumlanır.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN