Rüyada turşu görmenin tabiri | Rüyada turşu görmek ne anlama geliyor?

Rüyada turşu görmenin tabiri | Rüyada turşu görmek ne anlama geliyor?

Rüyada turşu görmek, rüya sahibinin olmayacak hayaller peşinde koştuğu ve uyarılara kulak asmadığı şeklinde yorumlanır. karar.com olarak niteliğine göre farklı anlamlara sahip olan rüyada turşu görmekle ilgili rüya tabirlerini bir araya getirdik…

 

Rüyada turşu görmek, kazancın çoğalması bu nedenle de sofraların bereketlenmesi anlamını taşır. Biber turşusu yediğini görmek, fasulye turşusu görmek gibi farklı rüyaların tabirlerini ve rüyada turşu görmekle ilgili bilmeniz gerekenleri ve diğer rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA TURŞU GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada turşu görmek, rüya sahibinin zorlu süreçler geçireceği ve uzun zaman çalışmak zorunda kalacağı bir işe gireceği ancak sonunda emeklerinin karşılığını alacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada turşu görmek, farklı bir rüya tabirinde ise aile bireyleri arasında ufak sürtüşmeler yaşanacağına ancak bunların uzun sürmeyeceğine, aile birliğinin huzurlu bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada turşu görmek, rüyayı gören kişinin gerçekleşmeyecek planlar kurduğu, ailesinin kişiyi uyarmasına rağmen kulak asmayacağı anlamını taşır. Bununla birlikte, rüyada turşu gören kişi, çok çalışmak zorunda kalacağı ve emeklerinin karşılığını zamanla alacağı anlamını taşır.

BİBER TURŞUSU YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada biber turşusu yediğini görmek, rüyayı gören kişinin eline yüklü miktarda para geçeceğine ve bu parayı çok iyi değerlendireceğine delalet eder. Farklı bir rüya tabirinde ise, rüyada biber turşusu görmek, uzun sürmeyecek sağlık problemleri olarak yorumlanır.

FASULYE TURŞUSU GÖRMEK

Rüyada fasulye turşusu görmek, maddi anlamda sıkıntılar çeken rüya sahibinin ailesinde yokluk nedeniyle kavgalar çıkacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada fasulye turşusu gören kişinin ailesi ile arası açılır, özellikle babası ile sorunlar yaşar.

TURŞU YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada turşu yediğini görmek, hastalar için sağlık bulma ve eve bereket gelmesi anlamını taşır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

TURŞU KURDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada turşu kurduğunu görmek, evlenme isteği olan kişiler için hayırlı bir evliliğe ve kişinin eline geçecek toplu miktardaki paraya işaret eder.

20-02/03/tursujpgg.jpg

BAŞKASININ TURŞU YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada başkasının turşu yediğini görmek, varlık içinde yaşayan rüya sahibinin kendi hataları nedeniyle ekonomik sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN