Rüyada kan görmenin tabiri | Rüyada kan görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada kan görmenin tabiri | Rüyada kan görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada kan görmek, rüya tabircileri tarafından genellikle haram karışmış kazanç ve helal olmayan işler olarak yorumlanır. Görülme şekline göre farklı anlamları bulunan rüyada kan görmekle ilgili bilmeniz gerekenler karar.com’da…

 

Rüyada kan görmek, rüya sahibinin zengin bir hayat sürerken sonradan fakirleşeceği anlamını taşır. Kan aldırdığını görmek, kan verdiğini görmek ve kan tükürdüğünü görmek gibi farklı rüya tabirlerini haberimizde bir araya getirdik…

RÜYADA KAN GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kan görmek, rüya sahibinin haram işlerle uğraştığı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi eğer yaptığı hatalardan dolayı kendini suçlu hissediyorsa, bu rüya kişinin vicdanının dışa vurumu olduğu anlamını taşır.

Rüyada kan görmek, aynı zamanda rüyayı gören kişinin iyi giden işlerinin bozulacağına, varlık içinde yaşarken sonrasında yokluğa düşeceğine delalet eder.

KAN ALDIRDIĞINI GÖRMEK

Rüyada kan aldırdığını görmek, rüyayı gören kişinin etrafındaki bir kişi tarafından arkasından konuşulduğu ve dedikodusunun yapıldığı şeklinde yorumlanır. Eğer kişinin rüyada aldırdığı kan koyu renkte ise, rüya sahibinin güçlükler karşısında dimdik duracağına ve kolay kolay yıkılmayan bir iradeye sahip olacağına işaret eder.

KAN VERDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada kan verdiğini görmek, sıkıntı içinde bulunan rüya sahibinin etrafındaki kişilerin yardım elini uzatması ile feraha ereceği ve artık güzel günler yaşayacağı şeklinde yorumlanır.

KAN TÜKÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada kan tükürdüğünü görmek, kişinin arkasından kötü konuşulduğuna ve rüya sahibinin bu sözleri duyarak üzüntü yaşayacağına delalet eder. Eğer rüyada tükürülen kanın miktarı fazla ise, bu, rüya sahibinin servetinde azalma olacağı anlamını taşır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

KAN KUSTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada kan kustuğunu görmek, kişinin yaşadığı vicdan azabını temsil eder. Rüyada kan kustuğunu gören kişi, bu rüya ile, içine attığı üzüntü ve pişmanlıkları bu şekilde dışarı çıkarıyor demektir. Kişi eskiden yaptığı hatayı telafi etmek için çare arar.

20-02/06/kurumus-kan-1.jpg

KAN İÇTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada kan içtiğini görmek, iki farklı şekilde yorumlanır. İlkinde, rüya sahibinin haram yollardan elde ettiği kazancı ailesinin geçimi için sağladığına ve ailesine haram para yedirdiğine, ikincisi ise, kişinin yaptığı yardımın yerini bulmayacağına işaret eder.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN