Rüyada bal görmenin tabiri nedir? Rüyada bal görmenin yorumu

Rüyada bal görmenin tabiri nedir? Rüyada bal görmenin yorumu

Rüyada bal görmek, kişinin etrafındaki kıskançlık ve hasetlik dolu kişiler ve bunlar yüzünden yaşanacak sıkıntılara delalet eder. Rüyada bal görmek, aynı zamanda evlat, itibar ve helal kazanç ile yorumlanır. Ayrıntılar haberimizde…

 

Rüyada bal görmek, genellikle çok hayırlı anlamlara sahiptir. Kolay kazanılacak para ve servete işaret eder. Rüyada bal yediğini görmek, petek bal görmek gibi farklı görülen rüyaların tabirlerini karar.com’da bulabilirsiniz…

RÜYADA BAL GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada bal görmek, rüya sahibinin etrafında olan kıskanç ve haset kişilerin varlığına ve onlar yüzünden kişinin üzücü olaylar yaşayacağına delalet eder. Bununla birlikte, kişinin kazancını helal yollardan elde ettiğine, kazancına haram bulaştırmadığına da işaret eder. Hem aile hem de inanç dünyasına işaret eden rüyada bal görmek, kişinin sahip olacağı bebek, zahmet çekmeden elde edilecek kazanç ve dini vecibelerin yerine getirilmesi şeklinde de yorumlanır.

Rüyada kâsenin içinde bal görmek, kudretli, servet ve nüfuz sahibi kişiye işaret ederken, kâsenin içinde ve bozulmaya yakın olan bal ise, kişinin kısmetinin kapanacağına ve kazancının bozulacağına işaret eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

BAL YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada bal yediğini görmek, rüya sahibinin şifa bulacağına tüm hastalıklardan kurtulacağına ve hasret çektiği sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

PETEK BAL GÖRMEK

Rüyada petek bal görmek, genellikle maddi şeyle ile ilişkilendirilir. Rüya sahibinin hak ettiği ve babasından kalan mal, bir ortaklıktan edinilecek kazanç, toplum içindeki itibar ve saygınlık olarak yorumlanır.

19-11/18/ball.jpg

ARI PETEĞİ GÖRMEK

Rüyada arı peteği görmek, rüya sahibinin yardıma muhtaç birine hem maddi hem de manevi olarak yardımda bulunacağı şeklinde yorumlanır.

BAL TOPLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada bal topladığını görmek, rüyayı gören kişinin kendisi için çok hayırlı olacak bir işe adım atacağına delalet eder. Rüya sahibi, haram karıştırmadan küçük bir sermaye ile girdiği işte kara geçecek ve büyük kazanç sağlayacak demektir.

BAL KOVANI GÖRMEK

Rüyada bal kovanı görmek, ardı ardına gelecek aksiliklere delalet eder. Rüyasında bal kovanı gören kişinin hayatında bir süre için işlerin ters gideceği şeklinde yorumlanır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN