Rüyada timsah görmek ne anlama geliyor?

Rüyada timsah görmek ne anlama geliyor?

Rüyada timsah görmek, hanin bir düşmanı temsil eder. Rüyayı gören kişinin kötü niyetli kişilerin hedefinde olduğuna delalet eder. Kıskançlık, kin ve nefret gibi olumsuz duygulara işaret eden rüyada timsah görmek ile ilgili ayrıntılı rüya tabirleri karar.com’da…

Rüyada timsah görmek, uyarı niteliğinde bir rüyadır. Rüya sahibinin etrafında onun kötülüğünü isteyen kişiler olduğuna işaret eder. Rüyada timsah sürüsü görmek, yeşil timsah görmek ve timsah beslemek gibi farklı rüya tabirlerini haberimizde bir araya getirdik…

RÜYADA TİMSAH GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada timsah görmek, rüyayı gören kişinin çevresinden gelecek kötülüklere hazır olması ve dikkatli davranması gerektiğine işaret eder. Çünkü rüyasında timsah gören kişinin çevresinde kin ve fesatlık dolu kişiler bulunmaktadır. Bu kişiler rüyayı gören kişinin malına ve başarısına hasetle bakmakta, onu alt etmek için fırsat beklemektedir.

Rüyada timsah görmek, farklı rüya tabirlerinde ise, polis olarak yorumlanır. Rüya sahibinin polis veya jandarmadan bir haber alacağı şeklinde anlamlar taşır. Ancak bu haber hayırlı değildir.

TİMSAH SÜRÜSÜ GÖRMEK

Rüyada timsah sürüsü görmek, rüyayı gören kişinin yeni işlere adım atacağına ancak bu yeni girilen işlerin ona kazanç getirmeyeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve hayatının tehlikede olacağına delalet eder.

YEŞİL TİMSAH GÖRMEK

Rüyada yeşil timsah görmek, rüya sahibinin aile için birtakım tartışmalar ve huzursuzluklar yaşayacağına, can sıkıcı olaylarla karşı karşıya kalacağına ancak dirayetli duruşu nedeniyle bu sorunları geride bırakacağına delalet eder.

DİĞER TÜM RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

TİMSAH BESLEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada timsah beslediğini görmek, rüyayı gören kişinin çok sevdiği biri tarafından hıyanete uğrayacağı şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda rüyada timsah beslemek, rüya sahibinin çok duygusal biri olduğuna işaret eder.

19-11/18/0x0-ruyada-timsah-gormek-ne-anlama-gelir-neye-isarettir-ruyada-timsah-beslemek-oldurmek-nasil-yorumlanir-1571318358042.jpg

EVİN İÇİNDE TİMSAH GÖRMEK

Evin içinde timsah görmek, rüya sahibinin ağır bir hastalığa tutulacağına delalet eder. Bununla birlikte, evin içinde timsah gören kişinin korkularıyla yüzleşemeyeceği ve bu yüzden hep sıkıntı çekeceği şeklinde yorumlanır.

TİMSAH YAKALADIĞINI GÖRMEK

Rüyada timsah yakaladığını görmek, rüyayı gören kişinin büyük kazanç sağlayacağı işlere gireceği, kalp gözünün açılacağı şeklinde yorumlanır.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN