Rüyada bit görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada bit görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada bit görmek rüya tabirlerinde çok farklı şekillerde yorumlanmıştır. Rüyasında bitlendiğini gören kişinin sorumlulukları artar. Biti öldürdüğünü gören kişi ise haksızlık yapar. İşte diğer bilgiler…

Rüyada bit görmek, rüya tabirlerinde bitin görüldüğü yerle ilgili olarak farklı şekillerde yorumlanır. Rüyada bit temiz bir yerde görüldüyse zenginliğe, kirli bir yerde görüldüyse de fakirliğe işarettir. Vücuda bit yapışması ise bela anlamındadır. İşte bilmeniz gerekenler…

RÜYADA BİT GÖRMEK

Rüya tabirlerinde rüyada bit görmekle ilgili farklı yorumlar yapılmıştır. Rüyada bit, temiz bir yerde görülmüş ise zenginliğe, kirli bir yerde görülmüşse de fakirliğe yorulur. Rüyada saçına bit yapıştığını gören kişi, iş ve günlük hayatından uzaklaşacak bir olay yaşar. Kişi saçındaki bitleri temizliyorsa bazı olaylar karşısındaki endişelerinin yersiz olduğunu görecektir. Rüyasında saçlarını tararken tarakta bit görmek bir sorunla karşılaşmaya ve bu sorununun düzeltilmesi gerektiğine yorulur.

19-11/06/ruyada-bit-gormekjpgg.jpg

BİTLENDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada bitlendiğini gören kişinin sorumlulukları artar. Kişi bundan sonraki yaşamında birçok kişiye iş verebilir ya da ailesinin ihtiyaçları artabilir. Ancak rüyayı gören kişi maddi olarak sıkıntı çekmeyecektir. Hatta gelir durumu artacak bu nedenle etrafında bu durumdan faydalanmak isteyen çıkarcı insanlarda olacaktır. Rüyada bit görmek para olarak yorumlanır, bit çok fazlaysa para da o kadar fazladır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

BİT TEMİZLEMEK

Rüyada bit temizlemek bitin sayısına göre farklı şekillerde temizlenmiştir. Rüyada 1 tane bit temizleniyorsa kişinin kuşkularından kurtulmaya işarettir. Bit sayısı birden fazlaysa rüyayı gören kişiyi çok yoracak ve sıkıntıya düşürecek bir olayın yaşanacağına yorulur. Rüyayı gören kişi bu olaydan kurtulmak için epey çaba sarf edecektir.

BİT ÖLDÜRMEK

Rüyasında bit öldürdüğünü gören kişi, kendisini çok seven bir kişiye haksızlık edecektir. Rüyada bitin sirkesinin öldürülmesi dedikoduya, art niyete ve kötülüğe işarettir. Rüyada bir başkasının saçındaki biti öldürmek bir kimseye yardım etmek ya da yol göstermek anlamındadır.

BİT ISIRMASI

Bir kimseyi rüyasında bit ısırırsa kendisine iftira atılacaktır. Bit kendisini kaşındırıyorsa borçluları tarafından aranacaktır.

BİT YUMURTASI

Rüyada bit yumurtası görmekle ilgili iyi yorumlar yapılmamıştır. Rüyasında bit yumurtası gören kişi, kötü kalpli insanlarla karşılaşacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN