Rüyada deprem görmek iyiye mi yorumlanır kötüye mi yorumlanır?

Rüyada deprem görmek iyiye mi yorumlanır kötüye mi yorumlanır?

Rüyada deprem görmek kişinin hayatındaki değişikliklere yorulur. Rüyada deprem görmekle ilgili rüya tabirlerinde farklı yorumlar yapılmıştır. Bazı yorumculara göre de keder, sıkıntı, dert şeklinde yorumlanmıştır. İşte bilmeniz gerekenler…

Rüyada deprem görmek, rüya tabirlerinde en çok aranan konulardan. Rüyalar, kişilere bazı mesajlar vermesinin yanı sıra kişinin bilinçaltını da yansıtmaktadır. Rüyada deprem gören kişi gerçek hayatta yaşadığı bir depremden de etkilenmiş olabilir. İşte bilmeniz gerekenler…

RÜYADA DEPREM GÖRMEK

Rüyada deprem görmek rüyayı gören kişinin hayatında bazı değişiklikler olacağına ve kişinin hayatının bambaşka bir şekilde değişeceğine işarettir. Bazı yorumculara göre deprem, keder zarar, ziyan ve üzüntü demektir. Ayrıca deprem rüya sahibinin göç etmesine de işaret eder.

Rüyayı gören kişi rüyasında deprem olduğunu hissediyorsa hayatında çok büyük bir değişiklik olacak ve kişi yakın çevresinden büyük bir destek görecektir. Rüyada görülen deprem şiddetli bir deprem ise rüyayı gören kişinin bir olay yaşayacağına ve bu olayı birçok kişinin konuşacağına işarettir. Rüyada şiddetli depremde birçok kişi ölmüş ise herkesi üzecek bir olay yaşanacaktır. Öte yandan sevilen bir kişinin ölümü şeklinde de yorumlanabilir.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

Rüyasında deprem olduğunu gören kişi o sırada dua ediyorsa hayatında büyük yenilikler gerçekleştirecektir. Kişi çok önemli işler yapacak ve bu sayede çevresindekilerin saygınlığını kazanacaktır.

DEPREMDEN KURTULMAK

Rüyasında depremden kurtulduğunu gören kişi, bazı olaylardan dolayı yorulup zorluk çekecektir. Rüyada depremden kurtulan birçok insan görmek ise kalabalık toplanmasına ve bir olay sonrası insanların o olayı izlemesine işarettir. Eğer insanlar rüyada depremden kaçıyorsa halk bir olay karşısında zor durumda kalacak ve sıkıntı çekecektir.

19-11/05/deprem.jpg

EVDE DEPREM OLMASI

Rüyasında evde deprem olduğunu gören kişi büyük bir olay yaratacak haber duyar. Bu haber ilk duyulduğunda çok konuşulacak ve insanları korkutacak bir haber olacak ancak zamanla etkisi yitecek ve kabullenilecek. Rüyada depremde ev yıkılıyorsa rüya sahibinin başladığı bir iş yarım kalacaktır. Deprem sırasında evde yangın çıkıyorsa rüyayı gören kişi aile ya da iş hayatında kötü günler geçirecektir.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN