Rüyada gümüş görmenin tabiri nedir?

Rüyada gümüş görmenin tabiri nedir?

Rüyada gümüş görmek, rüya tabirleri arasında genel anlamda olumlu bir rüya olarak yorumlanır. Rüya sahibinin iyi bir insan olduğuna işaret eder. Görülme şekline göre farklı anlamlara Rüyada gümüş görmek ile ilgili yorumlar karar.com’da…

 

Pek çok kişi tarafından anlamı merak edilip araştırılan rüya tabirleri arasında “Rüyada gümüş görmek ne anlama geliyor?” sorusu önemli bir yer tutuyor. Bolluk, kısmet, iç güzelliği ve zenginlik gibi farklı anlamlar taşıyan rüyada gümüş görmekle ilgili yorumlar haberimizde…

RÜYADA GÜMÜŞ GÖRMEK

Rüyada gümüş görmek, rüya sahibinin mutlu olacağına işaret eder. Bununla birlikte böyle bir rüya gören kişinin kalbinin temiz olduğu kadar fiziksel anlamda da güzel biri olduğu şeklinde yorumlanır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

Farklı rüya tabirlerinde ise, böyle bir rüya gören kişinin maddi anlamda bolluk içinde olacağı ancak hayatında sıkıntıların da eksik olmayacağı şeklinde yorumlanır. Başka bir yorumda ise, rüya sahibinin tüm dertlerinden kurtulacağı, kısa zamanda feraha ereceği ve sağlığa kavuşacağı anlamlarını taşır.

GÜMÜŞ KÜPE GÖRMEK

Rüyada gümüş küpe görmek, rüya sahibinin hoşuna gidecek sözler duyacağı şeklinde yorumlanır.

GÜMÜŞ YÜZÜK GÖRMEK

Rüyada gümüş yüzük görmek, rüyayı gören kişinin çok hayırlı bir haber alacağı şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte kişinin ileriki dönemde çok zengin olacağı ve mal varlığının çoğalacağı anlamlarını da taşır.

19-11/05/gumus.jpg

GÜMÜŞ KOLYE GÖRMEK

Rüyada gümüş kolye görmek, pek hayırlı bir rüya değildir. Rüyada görülen gümüş kolye, dünya malına, paraya ve mülke itibar eden ve hayatını bunlara adamış bir kadın olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin bu kadından uzak durması gerektiğine işaret eder.

GÜMÜŞ PARA GÖRMEK

Rüyada gümüş para görmek, anlamı güzel olan rüyalar arasındadır. Kimi rüya tabirlerinde bu rüya, rüya sahibinin bir evladı olacağına işaret ederken, kimi rüya yorumlarında ise, kişinin Allah yolunda hayırlı işlerde bulunacağı şeklinde yorumlanır.

GÜMÜŞ TABAK GÖRMEK

Rüyada gümüş tabak görmek, rüya sahibinin evine gelecek olan konuklara işaret eder. Bununla birlikte böyle bir rüya gören kişi, dertlerini başkalarıyla paylaşmıyor ve kendi içinde yaşıyor demektir.

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN