Rüyada çarşaf görmenin anlamı nedir? İyi midir yoksa kötü müdür?

Rüyada çarşaf görmenin anlamı nedir? İyi midir yoksa kötü müdür?

Rüyada çarşaf görmek, sözü geçen, dediğini yaptıran dominant bir kadına işaret eder. Bu kadın, evli erkekler için anneleri, bekarlar için ise, annelerine işaret eder. İşte, rüyada çarşaf görmekle alakalı farklı rüya tabirleri…

Pek çok kişi tarafından yorumu merak edilen rüya tabirleri arasında “Rüyada çarşaf görmek ne anlama geliyor?” sorusu bulunuyor. Güçlü bir kadına işaret eden, bu rüya kimi durumlarda farklı anlamlar da taşımaktadır. karar.com olarak, rüyada çarşaf görmekle alakalı yorumları bir araya getirdik…

RÜYADA ÇARŞAF GÖRMEK

Rüyada çarşaf görmek, güçlü karakterde, bilgi sahibi, herkes tarafından sözü dinlenen bir kadına işarete eder. Bu kadın, kişinin annesi veya karısı olabilir. Bu kadın, evin yönetir, her konuda son kararı o verir ve verdiği karalar da son derece doğru olur. Bu nedenle, herkes bu kadının kararlarına saygı duyar.

Aynı zamanda, inat eden, kendi dediğinden asla vazgeçmeyen, huysuz bir kadın olarak da yorumlanır. Bu kadın kendi istedikleri olmadığı takdirde çevresindekilere hayatı zehreder.

19-11/05/ruyada-carsaf-gormekjpgg.jpg

YATAK ÇARŞAFI GÖRMEK

Rüyada yatak çarşafı görmek, rüya sahibinin kısmetinin açılacağına maddi kazancının artacağına, bolluk ve bereketle karşılaşacağına işaret eder. Bununla birlikte bu rüya, idareci ve güçlü kadını temsil eder.

ÇARŞAF ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada çarşaf almak, rüya sahibi bir erkek ise, karısının vefat edeceğine delalet eder. Bununla birlikte rüyada görülen çarşafın yırtılması ya da yanması aynı anlamı taşımaktadır.

ÇARŞAF TOPLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada çarşaf topladığını görmek, rüya sahibinin çok önemli olmayan ve kolaylıkla atlatabileceği, hafif bir hastalığa tutulacağı anlamını taşır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

ÇARŞAF SATTIĞINI GÖRMEK

Rüyada çarşaf sattığını görmek, rüyayı gören evli erkeğin karısının başına bir musibet geleceği şeklinde yorumlanır.

YIRTIK ÇARŞAF GÖRMEK

Rüyada yırtık çarşaf görmek, rüya sahibinin gelecekte sıkıntı dolu günler geçireceğine, dertlerle uğraşmak zorunda kalacağına, mutsuz ve huzursuz günlerin yaşanacağına delalet eder.

TEMİZ ÇARŞAF GÖRMEK

Rüyada temiz çarşaf görmek, olumlu anlamlara sahip bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin kendini çok iyi geliştireceğine, tüm olumsuz özelliklerinden kurtularak iyi bir insan haline geleceğine delalet eder.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN