Rüyada fare görmek ne anlama geliyor?

Rüyada fare görmek ne anlama geliyor?

Rüyada fare görmek genellikle kötüye yorumlansa da rüyanın görülüş şekline göre farklı şekillerde yorumlanabilir. Rüyada fare görmek gizli bir düşmana işaret ederken bir yerde farelerin dolaştığını görmek hastalık anlamına gelir. İşte bilmeniz gerekenler…

Rüyada fare görmek düşmanlara ve sahte arkadaşlıklara işaret eder. Rüya tabirlerinde rüyanın anlamı görülen farenin rengine göre ya da kişinin gündüz ve gece uykusundayken görmesine göre de değişiyor. Siyah fare, rüya sahibinin insanların sırtından geçinmesine beyaz fare ise sıkıntılı bir hayat sürmeye yorumlanır. Gündüz uykusunda görülen fare ise uzun ömre işaret ediyor. İşte diğer bilgiler…

RÜYADA FARE GÖRMEK

Rüyada fare görmek farklı yorumculara göre farklı anlamlara geliyor. Bazı yorumcular farelerin yiyeceklerin bulunduğu yerlerde dolaşmasından ötürü kazanılan rızkın bol ve bereketli olmasına işaret ettiğini savunuyor. Bazı yorumcularda rüyayı gören kişinin maddi ve manevi anlamda kötü günler geçireceğine, hastalığa yakalanacağına yoruyor.

Rüyada evde farelerin oynadığını görmek, rızkın bolluğuna işaret ediyor. Rüyada gündüz uykusunda farelerin sürekli dolaştığını görmek uzun ömür anlamına geliyor. Fare evde bir yerleri kemiriyorsa o eve hırsız gireceğine yoruluyor.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

ÖLÜ FARE

Rüyada ölü fare görmek geçmişte kalan düşmanın yeniden harekete geçeceği anlamına geliyor. Rüyada fare öldürmek ise kötü ve huysuz bir kişiye karşı galip gelmeye işarettir.

FARENİN ISIRMASI

Rüyada fare tarafından ısırılmak kişinin düşmanı tarafından yenilgiye uğrayacağı anlamına geliyor. Bazı yorumculara göre de fare tarafından ısırılmak dine karşı yapılan kötü bir davranış olarak yorumlanıyor.

FARE YAKALAMAK

Rüyada fare yakalamak bir düşmanınızı fark edeceğinize ve onun kötülüklerini kendinizden uzaklaştıracağınıza işaret ediyor.

19-11/01/faree.jpg

SİYAH VE BEYAZ FARE

Rüyada siyah fare görmek, rüya sahibinin insanların sırtından geçinen, başkalarını sömürerek hayatını yaşayan bir kişi olduğu anlamına geliyor. Rüyada görülen fare beyaz ise, sıkıntılı bir hayat sürmeye çile çekmeye yoruluyor. Beyaz fare, kişinin sıkıntı çekeceğine ve zor günler geçireceğine işaret ediyor.

KÜÇÜK VE YAVRU FARE

Rüyada görülen fare küçük ya da yavru ise, insanlara zarar vermek için planlar yapan, ona iyilik yapan kişilere zarar vermeye çalışmaya işaret eder. Aynı zamanda kişinin kazancının giderek azalacağına ve maddi anlamda zor günler geçireceğine yoruluyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN