Rüyada aslan görmek ne anlama geliyor?

Rüyada aslan görmek ne anlama geliyor?

Rüyada aslan görmek, güç ve kuvvete, bir üst mertebeye ulaşmaya, sevindirici haberlere yorulur. Rüya tabirlerinde rüyada aslan görmek genellikle hayra yorulmuş olsa da rüyayı gören kişinin durumuna göre yorum değişebilmektedir. İşte bilmeniz gerekenler…

 

Rüyada aslan görmek, rüya tabirlerinde en çok aranan konulardan biridir. Rüyada aslan genellikle iyi şekilde yorumlanmıştır ancak rüyayı gören kişinin durumuna göre yorum değişebilmektedir. Öyle ki rüyayı gören kişi sağlıklı bir bireyse bu uzun ömre, hasta ise ölüme işarettir. İşte diğer bilgiler…

RÜYADA ASLAN GÖRMEK

Rüyada aslan gören kişi; mal, mülk, güç, kuvvet sahibi olur. İşinde başarı elde edip bir üst mertebeye ulaşır. Rüyada sağlıklı bir kişi aslan görürse uzun bir ömre, kişi hasta ise ölüme yorulur. Rüyasında aslan gören kişi, yüksek mevkideki biriyle arkadaşlık yapacaktır. Bazı alimlere göre aslan düşman demektir. Aslanla dövüşen kişi, düşmanlarıyla mücadele eder. Evde aslan görmek sağlıklı bir ömre işarettir. O evde hasta varsa iyileşir.

19-11/02/aslann.jpg

Rüyada görülen aslan dişi ise kötü bir kadına yorulur. Dişi aslanla boğuşmak düşmandan kurtulmaya veya bir yükselişe işarettir. Bazı yorumculara göre dişi aslan zenginliktir. Rüyada görülen aslan beyaz ise kişi hayatı boyunca sıkıntı çekmez, kötü gün yaşamaz. Beyaz aslana sahip olmak yüksek mertebeye ulaşmaktır. Rüyada kafeste aslan görmek, yakın çevrenizden bir kişinin zor zamanlar geçireceğine işarettir.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

ASLAN KOVALAMASI

Rüyasında aslan kovalaması gören kişi kendisine bol kazanç getirecek olan bir işe girer. Bu iş sayesinde zengin olur. Kişi evlat sahibi olur. Bazı yorumculara göre aslan kovalaması tuzağa düşmeye işarettir. Aslandan kaçan kişi, düşmanını yener. Rüyada aslandan korkmak bir işten kazanç sağlamaya işarettir. Rüyayı gören kişi aslandan bir zarara uğramıyorsa o kişi düşmanlarından kurtulur.

ASLAN SALDIRMASI

Rüyasında aslan saldırısına uğrayan kişi, düşmanları tarafından mağlup edilir. Rüyayı gören kişi düşmanlarına karşı önlem almalıdır. Aslan tarafından ısırılan kişi bir malını kaybeder. Rüyada aslan sevmek bir başarı elde etmeye, çok istenilen bir işi yapmaya, çok iyi bir işe sahip olmaya yorulur. Rüyasında aslan öldüren kişi başarıya ulaşır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN