Rüyada at görmek ne anlama geliyor?

Rüyada at görmek ne anlama geliyor?

Rüyada at görmek genellikle hayırlı sonuçlara yorulsa da atın büyüklüğü ve şekli rüyanın yorumunu değiştiriyor. Rüya tabirlerine göre rüyada at görmek kısmete zenginliğe işarettir. Ancak attan indiğini görmek kedere yorulur. İşte bilmeniz gerekenler…

Rüyada at görmek rüya tabirlerinde genellikle hayırlı işlerin olacağına işarettir. Rüyasında ata bindiğini gören kişi bir üst mertebeye ulaşır. Ancak rüyada görülen atın büyüklüğüne ve şekline göre rüyanın yorumu değişmektedir. Öyle ki atın rengi kızıl ise rüyayı gören kişi hayırlı bir evlilik yapacaktır. İşte diğer bilgiler…

RÜYADA AT GÖRMEK

Rüyada ata binmek yüksek bir mertebeye, hayra ve berekete yorulur. Bazı yorumculara göre ata binmek yolculuk yapmaktır. Atın kuyruğundaki kıllar çoksa bu evlat ya da akrabaya işarettir. Bazı İslam alimlerine göre de rüyada ata binmek düşmanı yenmek anlamındadır. Rüyada binilen at erkek ise, kişinin düşmanlarının çok olduğunu gösterir. Rüyada attan düştüğünü gören kimse ya para kaybeder ya da bir hastalık geçirir.

19-11/02/at.jpg

Rüyada ata binmek ne kadar hayırlıysa attan inmek de o kadar kederdir. Rüyasında attan indiğini gören kişi sıkıntılı günler yaşar. Rüyada görülen at koşan bir at ise, rüya sahibinin bolluk yaşayacağına işarettir. Rüyayı gören kişi kısa zamanda sağlık, huzur, başarı ve zenginlik elde eder. Rüyasında uçan at gören kişi ise, dileklerini gerçekleştirir. Sıkıntıları ve dertleri biter.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

AT ARABASI

Rüyada at arabasına bindiğini gören kişi, iş kurar ve çok başarı elde eder. Rüyayı gören kişi işinde bir üst mertebeye ulaşır. İşindeki verimlilik artar, kazancı bol olur.

RENKLERİNE GÖRE ATLAR

Rüya tabirlerinde rüyada görülen atlar renklerine göre farklı şekillerde yorumlanır. Rüyasında beyaz at gören kişi, düşmanlarına karşı galibiyet kazanır. Bazı İslam alimlerine göre beyaz at, mal ve itibardır. Rüyada görülen at siyah ise saltanata, devlete ve dünyalığa yorulur. Rüyada görülen at kızıl ise, rüyayı gören kişi örnek alınacak, kıskanılacak bir hayat yaşayacaktır. Bazı yorumculara göre kızıl at gören bir erkek, dindar bir kadınla evlenecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN