Rüyada dev görmek ne anlama geliyor?

Rüyada dev görmek ne anlama geliyor?

Rüyada dev görmek, kişinin iş hayatıyla ilgili birtakım gelişmelere işaret etmektedir. Rüya sahibinin çalışma hayatındaki hırslarına delalet eden bu rüya farklı rüya tabirlerinde, ailesinin mutluğu için çalışan iyi niyetli biri olduğu şeklinde de yorumlanır. İşte rüyada görülen dev ile ilgili farklı yorumlar…

Anlamı en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında “Rüyada dev görmek ne anlama geliyor?” sorusu ilk sıralarda yer alıyor. Genel anlamda iş hayatıyla ilgili olan rüyada dev görmekle ilgili çeşitli rüya tabirlerini karar.com’da bulabilirsiniz…

RÜYADA DEV GÖRMEK

Rüyada dev görmek, rüya sahibinin işine aşık biri olduğuna ve iş yaşamında başarıyı elde etmek için gözünü budaktan sakınmayan biri olduğuna delalet eder. Dışarıdan bakıldığında kişinin işi ile çok vakit geçirdiği ve ailesini ihmal ettiği düşünülse de bu rüya, kişinin her şeyi ailesinin refahı için yaptığı anlamını taşır.

DEV İNSAN GÖRMEK

Rüyada dev insan görmek, rüyayı gören kişinin iş ya da mesai arkadaşları arasında kendisini çekemeyen, dost görünüp düşmanlık eden biri olduğuna delalet eder. Rüyayı gören kişiye bir uyarı niteliğinde olan bu rüya, kendisine karşı haset besleyen kişi tarafından zor duruma düşürülmek ve yerinden edilmek istenmektedir.

DEV DALGALAR GÖRMEK

Rüyada dev dalgalar görmek, rüyayı gören kişinin karşısına çıkacak çok büyük sıkıntılara delalet eder. Kişi kaldıramayacağı kadar büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalacak demektir. Kısa zamanda sıkıntılar rüya sahibinin kapısını çalacak demektir.

19-11/02/dalga.jpg

DEV BALİNA GÖRMEK

Rüyada dev balina görmek, hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Rüyada görülen dev balina, rüyayı gören kişinin büyük mirasa konacağına delalet eder. Bununla birlikte, maddi anlamda ferahlamaya işaret eden bu rüya, kişinin emek sarf ederek, büyük servet ve mal varlığına kavuşacağına işaret eder.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

DEV KARINCA GÖRMEK

Rüyada dev karınca görmek, genel anlamda hayırla yorumlanamayacak anlamlara gelir. Rüya sahibinin çeşitli musibetler yaşayacağına işaret eder. Kişinin hem can hem de nal kaybı yaşayacağına delalet eden bu rüya, yas tutmak, gözyaşı ve büyük acılar yaşanacağı anlamına da gelir.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN