Rüyada mezarlık görmenin anlamı | Rüyada mezarlık görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada mezarlık görmenin anlamı | Rüyada mezarlık görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada mezarlık görmek, kişinin her açıdan kötülük, kaza ve belalardan korunduğu bir yaşam süreceğine delalet eder. Görülme şekline göre farklı anlamlar taşıyan rüyada mezarlık görmek, kimi yorumculara göre ise, suç ve günah olarak yorumlanır. karar.com olarak farklı rüya tabirlerini haberimizde bir araya getirdik…

 

Rüyada mezarlık görmek, hasta olan rüya sahibinin yeniden şifa bulacağına, dertlerinde uzaklaşacağına ve huzur içinde bir yaşam süreceğine delalet eder. Mezar kazdığını görmek, mezar suladığını görmek gibi rüyada mezarlık görmekle ilgili en ayrıntılı rüya tabirlerini haberimizde bir araya getirdik…

RÜYADA MEZARLIK GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada mezarlık görmek, rüya sahibinin birtakım kötü davranışlarda bulunduğuna suç ve günah işlediğine işaret eder. Ancak kimi rüya yorumcularına göre rüyada mezarlık görmek, rüya sahibinin korkmasına gerektirecek hiçbir olay yaşamayacağına, sıkıntı, dert ve kederden korunmuş şekilde güven içinde yaşayacağına delalet eder.

MEZAR KAZDIĞINI GÖRMEK

Rüyada mezar kazdığını görmek, rüyayı gören kişinin ev sahibi olacağı şeklinde yorumlanır. BU aynı zamanda kişinin evleneceği anlamını da taşır.

MEZAR SULADIĞINI GÖRMEK

Rüyada mezar suladığını görmek, rüyayı gören kişinin hayırlı bir evlat sahibi olacağına delalet eder.

MEZAR SATIN ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada mezar satın aldığını görmek, rüyayı gören kişinin hoş görünüşlü biri ile tanışacağına ve o kişi ile evlilik hazırlıkları yapacağına işaret eder.

MEZARLIKTA OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada mezarlıkta olduğunu görmek, rüya sahibinin eline geçecek olan bol miktarda para, mal ve mülkü işaret eder. Bununla birlikte rüyada mezarlıkta olduğunu gören kişi günah işlemiş demektir.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

AİLE MEZARLIĞI GÖRMEK

Rüyada aile mezarlığı görmek, rüya sahibinin ömrünün uzun olacağına ve sağlıklı bir yaşam süreceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyada aile mezarlığı gören kişi, aradığı mutluluğu bulacak hayırlı bir evlilik yapacak ve ailesinde mutluluk ve huzur hakim olacak demektir.

20-01/03/mezarlik-jpgg.jpg

MEZAR AÇTIĞINI GÖRMEK

Rüyada mezar açtığını görmek, rüya sahibinin hedeflerine ulaşmak için çok büyük gayret sarf ettiğine ve emek verdiğine delalet eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN