Rüyada süt görmenin yorumu | Rüyada süt görmek ne demek?

Rüyada süt görmenin yorumu | Rüyada süt görmek ne demek?

Rüyada süt görmek, emek çekmeden, zorlanmadan zahmete, girmeden para ve mal mülk sahibi olunacağı anlamını taşır. Rüya tabirleri arasında farklı anlamlara sahip olan rüyada süt görmek ile ilgili en iyi yorumlar karar.com’da...

 

Rüyada süt görmek, rüyayı gören kişinin durumuna göre farklı anlamlar taşır. Rüyayı gören kişi bir kadın veya bir erkek fark etmez, memesinden süt geliyorsa bu birikim yapacağına delalet eder. Rüyada süt sağmak, inek sütü içmek, süt almak gibi farklı rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA SÜT GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada süt görmek, rüya sahibinin zorlanmadan, fazla emek harcamadan, alın teri dökmeden mal ve mülk sahibi olacağı anlamına gelir. Bir kişi rüyasında memesinden süt geldiğini görüyorsa bu kadın veya erkek fark etmeksizin rüya sahibinin parasını biriktireceği anlamını taşır. Bir kadın memesinde süt olmadığı halde rüyasında süt geldiğini görüyorsa bu pek hayırlı değildir. Bu rüya kişinin kısmetinin kapalı olduğu anlamını taşır. Bir hayvandan süt sağdığını gören kişi ise maddi darlıktan kurtulur, kazancı bollaşır, kısmeti artar ve servetini büyütür.

Rüyasında eşek sütü içtiğini gören kişi güce ve kuvvete kavuşur, köpek sütü içtiğini gören kişi ise bir topluluğun veya bir grubun lideri olur. Rüyada kedi sütü içmek ise çok ağır olmayan çabucak geçecek bir hastalığa tutulacağı şeklinde yorumlanır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

SÜT SAĞMAK

Rüyada süt sağmak hayırsız bir rüyadır. Kişinin bir hıyanete veya
dolandırıcılığa uğrayacağına delalet eder.

İNSAN SÜTÜ İÇMEK

Rüyada insan sütü içmek, olumlu anlamlara sahip değildir. Bu rüya kişinin hapishaneye düşeceğine işaret eder. Yine rüyada insan sütü emdiğini gören kişinin sıkıntılı zamanlarla karşılaşacağı ve zorluklarla, dertlerle uğraşacağı anlamını taşır.

19-11/13/sutt.jpg

SÜT ALMAK

Rüyada süt almak, kişinin iyi ahlakına ve aileden gördüğü olumlu davranışlara delalet eder. Rüyasında süt alan kişi eğer bir anne ise ve bu sütü çocuğu için alıyorsa bu rüya kişinin evladını kendi inandığı biçimde büyütmek ve yetiştirmek istediğine delalet eder.

SÜT İÇMEK

Rüyada süt içmek, rüya sahibinin malının da parasının da helal kazanç ile elde edildiği anlamını taşır. Rüyasında sağılmış süt içen kişinin ise zenginlik ve servet ile karşılaşacağı şeklinde yorumlanır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN