Rüyada su görmek ne anlama geliyor?

Rüyada su görmek ne anlama geliyor?

Rüyada su görmek ve su içmek, açılan şansa, kazancın bollaşmasına ve bahtın açılacağına işaret etmekle birlikte bazen de ölüme delalet eder. Rüyanın niteliği anlamına direkt olarak etki eder. karar.com olarak rüyada su görmek ve su içmekle alakalı yorumları bir araya getirdik…

Pek çok kişinin anlamını merak ettiği rüya tabirleri arasında “Rüyada su görmek ne anlama geliyor?” sorusu yer alıyor. Hem olumlu hem de olumsuz olarak yorumlanan bu rüya, pek çok farklı anlamlar taşımaktadır. İşte ayrıntılar…

RÜYADA SU GÖRMEK

Rüyada su görmek ve su içmek, kimi rüya tabirlerinde rüya sahibinin bahtının açılacağına, bolluk içinde yaşayacağına ve mutlu bir evlilik yapacağına işaret eder. Kimi rüya yorumlarında ise bu rüya ölüm olarak tabir edilir. Bununla birlikte, rüyada görülen su ve berrak ise, olumlu gelişmelerin yaşanacağına işaret eder. Ancak su kirli ve bulanık ise, kötü olayların yaşanacağının habercisidir.

Rüyada berrak su görmek, bol kazanç ve kısmet anlamını taşımakla birlikte suyun kirli olması, sıkıntı ve dertlere işaret eder.

19-11/13/suu.jpg

SU İÇTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada su içtiğini görmek, rüya sahibinin olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günlerin kapıda olduğuna işaret eder. Kişi rüyasında su içtiğini görürse, bu, ailesi ve çevresi tarafından sevilen biri olduğuna, sevdikleri tarafından değer gördüğüne ve yaşlılık zamanında ailesi tarafından sahip çıkılacağına delalet eder.

SU VERDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada su verdiğini görmek, hayırlı bir rüya değildir. Böyle bir rüya gören kişinin toplum içinde utanç duyacağı bir duruma düşeceğine ve sosyal çevresinde kendini mahcup hissedeceğine delalet eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

SUYA DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada suya düştüğünü görmek, olumlu bir rüya değildir. Kişinin rüyasında durgun suya düştüğünü görmesi, gerçek hayatta hapse düşeceği şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte, kişi rüyasında suya düşerse ve bu su dibi görülmeyen derin bir su ise, kişinin çok zengin olacağı anlamını taşır.

AKARSU GÖRMEK

Rüyada akarsu görmek, olumlu anlamlara sahip bir rüyadır. Rüyada görülen akarsu berrak ise, kişinin mutlu ve uzun bir yaşam süreceğine delalet eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN