Rüyada silah görmek ne anlama geliyor?

Rüyada silah görmek ne anlama geliyor?

Rüyada silah görmek; kişinin saygınlığının artmasına, rütbesinin yükselmesine yoruluyor. Rüyasında silah gören kişi tüm dertlerinden kurtulur ve hastalıkları geçer. Rüya tabirlerinde silahla ilgili genellikle iyi yorumlar yapılmıştır. İşte bilmeniz gerekenler…

Rüyada silah görmek, hayırlı sonuçlara yorulur. Rüya tabirlerine göre silah, yükselişin veya başarının artması demektir. Genellikle iyi yorumlar yapılsa da rüyanın görülüş şekline göre farklı yorumlar yapılabilir. İşte diğer bilgiler…

RÜYADA SİLAH GÖRMEK

Rüyada silah görmek; saygınlığa, başarıya, yükselişe, zafere işarettir. Rüyayı gören kişi tüm sıkıntılarından kurtulur, borcu varsa öder, hastalıkları geçer. Bazı yorumculara göre rüyada silah gören kişi kendisini tehlikelerden korur. Rüyasında silahı ateşlediğini gören kişi, yeni bir ortaklık yaparak kendisine bol kazanç getirecek bir işe girer. Rüyada silah ateşlemek bolluk demektir.

Rüyada silah satın almak, kendisine bol kazanç sağlayacak bir işe ortak olmaya, iyi bir teklif almaya ve iş hayatında kazançlı olmaya işarettir. Bazı yorumculara göre rüyada silah satın almak, kıskanç bir kişi ile tartışmaya ya da bir arkadaşlığın sona ermesine yorulur.

SİLAH KULLANMAK

Rüyada silah görmekle ilgili her ne kadar olumlu yorum yapılsa da silah kullanmakla ilgili olumlu şeyler söylenmemiştir. Rüyasında silah kullanan kişi, yapmadığı bir şeyle suçlanacak ve bu durumdan olumsuz etkilenecektir. Haksız yere suçlanacak ve bu yüzden zarara uğrayacaktır. Bazı yorumculara göre rüyada silah kullanmak günahkarlıkla yorumlanmıştır.

SİLAHLA VURULMAK

Rüyada silahla vurulan kişi, kendisine kötülük yapacak bir kişiden kendisini korur. Kişinin hayatındaki sorunlar ortadan kalkar. Bazı yorumculara göre de kardeşler arasındaki kavganın sona ereceğine yorulur. Rüyada silahla uzaktan vurulmak ise, uzak bir yerden gelecek haberle bir işin sonlanacağına ve iyi bir ortaklık yapılacağına yorulur.

SİLAH SESİ DUYMAK

Rüyasında silah sesi duyan kişi, iş hayatında büyük bir başarıya sahip olacaktır. Yeni bir iş için başvuru yapacaktır ya da iyi bir projenin başına geçecektir. Bir diğer yoruma göre de güzel bir ilişkiye başlayıp mutlu olur. Kişi silah sesinin ardından yere yatıyorsa, cesaret gerektiren bir işe girerek başarı elde etmeye yorulur.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN