Rüyada mezar görmenin yorumu | Rüyada mezar görmek ne demek?

Rüyada mezar görmenin yorumu | Rüyada mezar görmek ne demek?

Rüyada mezar görmek rüya sahibinin işlediği günahları affettirmek için çaba sarf ettiği anlamını taşır. Kişi eğer kendini ölmüş ve mezarda görüyorsa bu tam tersi bir duruma yani ömrünün uzun olacağına işaret eder. karar.com’da rüyada mezar görmek en iyi rüya tabirlerini bulabilirsiniz…

Rüyada mezar görmenin pek çok farklı anlamı bulunmaktadır. Rüyada mezar taşı görmek, mezar yaptırmak, mezar sulamak gibi farklı rüya tabirlerini haberimizde okurlarımız için hazırladık. İşte ayrıntılar…

RÜYADA MEZAR GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada mezar görmek rüya sahibinin girdiği günahlardan dolayı pişman olması ve tövbe ettiği, bunların af olması için uğraştığı anlamına gelir. Rüya sahibi rüyasında bir ölüyü mezarlıktan kaçarken gördüyse bu o kişinin aslında uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder. Rüyada ölüyü mezarlıkta ağlarken görmenin anlamı ise pek hayırlı değildir. Olumsuz ve kişiyi üzüntüye boğacak haberler alacağı şeklinde yorumlanır.

19-11/11/mezarjpgg.jpg

Rüyada mezarda ağlayan birini görmek, o kişinin iman dahilinde son nefesini verdiği anlamına gelir. Bu rüyanın tam tersi durumda yani rüyada görülen ölü gülüyor ise kişinin müjdeli haberler alacağına hayatında olumlu gelişmelerin yaşanacağına delalet eder. Bu, kişinin sevdiği birinin hastalıktan kurtulacağı şeklinde tezahür edebilir. Rüyada görülen mezar eski ve çevresinde kimse yoksa bu gerçek hayatta yaşanacak ayrılıklara ve yalnız kalmaya delalet eder. Bununla birlikte rüyada mezar görmek kişinin dünya hayatından elini eteğini çekeceğine ve ahiret hayatına yöneleceğini delalet eder.

MEZAR TAŞI GÖRMEK

Rüyada mezar taşı görmek, rüya sahibi eğer bekar ise ve rüyasında mezar ziyareti yaparak mezar taşlarını okuyorsa, kişinin hayatının uzun ve sağlıklı olacağına işaret eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

MEZAR YAPTIRMAK

Rüyada mezar yaptırmak kişinin bulunduğu yerde bir ev yaptıracağı şeklinde yorumlanır. Rüyada mezarı örtmekte ise uzun ömre delalet eder. Rüya sahibinin sağlık içerisinde ve uzun bir yaşam süreceği şeklinde yorumlanır. Eğer bir kadın rüyasında bir mezara giriyorsa bu yaşanacak bir evliliğe işaret ederken rüyayı gören kişi erkek ise ve yine o da mezara giriyorsa kişinin karşılaşacağı problemlere veya hapse düşeceğine işaret eder.

MEZAR SULAMAK

Rüyada mezar sulamak rüya sahibinin yakın zamanda bir bebek sahibi olacağı anlamına gelir. Rüyasında mezar sulayan ve çiçek eken kişi hayırlı bir evlat sahibi olur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN