Rüyada evlendiğini görmek iyiye mi kötüye mi işarettir? Rüya tabirleri

Rüyada evlendiğini görmek iyiye mi kötüye mi işarettir? Rüya tabirleri

Rüyada evlendiğini görmek hem çok hayırlı hem de çok hayırsız gelişmelere işaret eder. Kişinin toplum içinde itibarının artacağı şeklinde yorumlanırken, rüya sahibinin uğrayacağı zararlara da delalet eder. karar.com olarak rüyada evlendiğini görmekle ilgili en iyi rüya tabirlerini bir araya getirdik…

 

Rüya sahibinin kendini çok iyi bir şekilde geliştireceğine delalet eden rüyada evlendiğini görmek, rüyayı gören kişinin kadın veya erkek olması durumunda farklı anlamlar taşır. Haberimizde, rüyada evlendiğini görmekle alakalı en iyi rüya tabirlerini bulabilirsiniz…

RÜYADA EVLENDİĞİNİ GÖRMEK NEDİR?

Rüyada evlendiğini görmek, birbirine zıt şekilde farklı anlamlara sahiptir. Kimi rüya tabirinde bu rüya kişinin toplum içinde çok hayırlı işlere vesile olacağı şeklinde yorumlanmıştır. Bununla birlikte başka rüya yorumlarında rüyada evlendiğini görmek, kişinin çalışma yaşamında kayıplara uğrayacağına ve bu yüzden büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Aynı zamanda rüyasında evlendiğini gören kişinin kendini iyi yetiştirerek, çok önemli işlere imza atacağına delalet eder.

19-11/11/evlilikjpgg.jpg

EVLENDİĞİNİ GÖRMEK VE AĞLAMAK

Rüyada evlendiğini görmek ve ağlamak, rüya sahibinin yeni adım attığı bir işte, bazı problemler yaşayacağına, büyük üzüntü içine gireceğine ancak sonrasında tüm sıkıntıları geride bırakarak feraha ereceğine delalet eder.

EVLENDİĞİNİ GÖREN KADIN

Bir kadın rüyada evlendiğini veya başka bir kadının evlendiğini görmüşse, bu rüya iki farklı şekilde tabir edilir. Rüyayı hamile bir kadın görmüş ise, kişinin önüne çıkacak bir kısmet olarak yorumlanır. Eğer ki rüyayı gören kişi bekar bir kadın ise, bu rüya kişinin iş ya da eğitim yaşamında çok önemli bir başarı elde edeceğine ve kendisi için hayırları dokunacak kişilerle tanışacağına delalet eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

EVLENDİĞİNİ VE MUTSUZ OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada evlendiğini ve mutsuz olduğunu görmek, uyarı niteliğinde bir rüyadır ve iyi analiz edilmesi gerekmektedir. Rüya sahibinin yakın zamanda iş veya aile yaşamında büyük bir problemle karşılaşacağı şeklinde yorumlanır. Kişinin bu problem karşısına çıkmadan önce çok dikkatli olması ve doğru adımlar atması gerekmektedir.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN