Rüyada diş görmek ne anlama geliyor?

Rüyada diş görmek ne anlama geliyor?

Rüyada diş görmek pek çok farklı anlama sahiptir. Rüya tabirlerinde rüyada diş görmek kişinin akrabalarına veya ev halkına işaret eder. Bununla birlikte rüya sahibinin bazı problemlerle karşılaşacağı anlamını da taşır. karar.com olarak rüyada diş görmek ile alakalı farklı rüya tabirlerini okurlarımız için hazırladık…

 

Rüyada diş görmek, genellikle pek hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaz. Kişinin karşılaşacağı sıkıntılara işaret eder. Rüyada diş çektirmek, diş kırılması, diş dökülmesi gibi farklı rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA DİŞ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada diş görmek pek hayırlı gelişmelere işaret etmez. Kişinin bazı
problemlerle karşılaşacağı, mal kaybına uğrayacağı veya hastalıklarla uğraşacağı şeklinde yorumlanır. Kimi rüya tabirlerinde üst dişler anne tarafındaki akrabalara alt dişler ise baba tarafındaki akrabalara işaret eder. Bununla birlikte rüyada diş çıkması veya dökülmesi aile içerisinde yaşanacak kayıplara delalet eder. Rüyayı gören kişinin çalışma hayatında önüne çıkacak problemleri aklıyla ve zekasıyla geride bırakacağı şeklinde de yorumlanır.

DİŞ ÇEKTİRMEK

Rüyada diş çektirmek, rüya sahibinin önüne çıkan engelleri kendi gücü ve kuvveti ile aşabileceği şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte kişinin çalışma hayatında karşılaşacağı zorlukları kısa süre içerisinde geride bırakacağına işaret eder. Kişi eğer rüyasında ağrıyan dişini çektiriyorsa bu kısa zaman içerisinde kendini rahatsız eden bir durumun sona ereceğine delalet eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİŞ KIRILMASI

Rüyada diş kırılması, rüya sahibinin kariyerinde meydana gelecek olumlu gelişmeleri işaret eder. Bazı rüya tabirlerinde ise kişinin dişinin kırılması sıkıntılı durumların yaşanacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada diş kırılması, insanı mutsuz eden ve üzen birtakım haberler alınacağı şeklinde de yorumlanır. Bununla birlikte bu rüya kişinin sağlığı konusunda bazı olumsuz gelişmeler yaşanacağı ve kişinin uzun süren bir hastalıkla mücadele edeceği anlamını taşır.

19-11/11/dis.jpg

DİŞ DÖKÜLMESİ

Rüyada diş dökülmesi, olumlu bir rüya olarak yorumlanır kişinin hayatında yepyeni zevkler keşfedeceği şeklinde bir anlam taşır. Bu rüya rüya sahibinin yaşadığı üzücü olayları geride bırakacağı ve feraha ereceğine delalet eder. Kişi rüyasında dişinin döküldüğünü ancak sonra yerine yeni dişlerin çıktığını görüyorsa, bu, kişinin çalışma hayatındaki zorlukları geride bırakacağı ancak bunun için büyük çaba sarf etmek zorunda kalacağına işaret eder.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN