Rüyada para görmek ne anlama geliyor?

Rüyada para görmek ne anlama geliyor?

Rüyada para görmek, paranın türüne ve rüyanın görülüşüne göre farklı şekillerde yorumlanmıştır. Rüyada kağıt para; sıkıntıların geçmesine, bozuk para ise düşmanlığa yorulur. İşte bilmeniz gerekenler…

 

Rüyada para görmek, rüya tabirlerinde en çok aranan konulardandır. Rüyada para, uğur olarak kabul edilir ve başarı getirir. Rüyasında dilenciye para verdiğini gören kişi ise, boş işlerle uğraşmaktadır. İşte diğer bilgiler…

PARA SAYMAK

Rüyada kağıt para saymak, iş hayatında başarılar elde etmeye işarettir. Rüyayı gören kişi, bol kazançlı bir işe yatırım yapar ve emeklerinin karşılığını alır. Bazı yorumculara göre, rüyada para saymak, kişinin boş işler peşinde koşup zamanını boşa harcamasına yorulur.

PARA BULMAK

Rüyasında para bulmakla ilgili genellikle iyi yorumlar yapılmıştır ancak paranın çeşidine göre rüyanın yorumu değişmektedir. Rüyasında para bulan kişinin kısmeti açılır ya da bol kazanç sağlayacağı bir işe girer. Rüyada kişi kağıt para buluyorsa bu helal kazanca yorulur. Bozuk para görmek ise sıkıntı yaşamaya işarettir.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

PARA KAYBETMEK

Rüyada para kaybetmek ise gerçek anlamından çok uzak değildir. Rüyasında para kaybettiğini gören kişi bir malını kaybedecektir. Bazı yorumculara göre rüyada para kaybetmek, rüyayı gören kişinin yaşadığı bir sorundan kısa bir zaman sonra kurtulacağına işarettir.

PARA ALMAK

Rüyada para almak rüya sahibinin hastalıklardan iyileşeceğine işarettir. Rüyayı gören kişi, hayatında güzel şeyler yaşayacak ve başarıları artacaktır. Rüyada para almak, paranın çeşidine göre farklı şekillerde yorumlanmıştır. Gümüş para, mutluluk ve güzel habere, bakır para uğurlu bir işe yorulur. Altın para ise dedikoduya ve kıskançlığa işarettir.

19-11/09/bozuk-para.jpg

BOZUK PARA

Rüyada bozuk para düşmanlığa işarettir. Rüyasında bozuk para gören kişi bir kişi ile düşman olacaktır. Bozuk paralardan kurtulmak ise tam tersi şekilde yorumlanmıştır. Bazı yorumculara göre rüyada bozuk para gören kişinin arkasından konuşan insanlar vardır.

DİLENCİYE PARA VERMEK

Rüyada dilenciye para verdiğini görmek boş işlerle uğraşmaya işarettir. Rüyasında dilenciye para verdiğini gören kişinin çevresinde ona iyi davranan aslında kötülüğünü isteyen bir kişinin varlığına işarettir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN