Rüyada polis görmek iyiye mi yoksa kötüye mi işarettir?

Rüyada polis görmek iyiye mi yoksa kötüye mi işarettir?

Rüyada polis görmek bazı durumlarda iyi, bazı durumlarda da kötü şekilde yorumlanmıştır. Rüyada polis görmek, gücü temsil eder. Ancak bazı yorumcularda rüyayı gören kişinin üzüntü yaşayacağına yorar. İşte bilmeniz gerekenler…

 

Rüyada polis görmek, rüya tabirlerinde en çok aranan konulardandır. Rüyada polis görmenin yorumu, rüyanın görülüşüne ve rüyayı gören kişinin durumuna göre değişmektedir. Bazı yorumcular iyi, bazıları da kötü şekilde yorumlamıştır. İşte diğer bilgiler…

POLİS GÖRMEK

Rüyasında polis gören kişi büyük sorumluluk alacaktır. Rüyada polis; güç, otorite ve cesarete işarettir. Bazı yorumculara göre de polis Azrail’dir. Rüyasında polis gören kişi hüzün, korku, ya da tehlike yaşayacaktır. Rüyasında polis olduğunu gören kişi ise makamında yükselecektir. Bazı yorumculara göre rüyada polis olduğunu gören kişinin düşmanları vardır ve onlardan korunması gerekir. Rüyada görülen polis kadınsa rüyayı gören kişi için hayırlı bir eşe işarettir.

Rüyada birinin polis olduğunu görmek, kişinin bir yakınıyla ilgili güzel bir haber almasına işaret eder. Bu haberden ötürü, rüyayı gören kişi çok sevinecek ve gurur duyacaktır.

19-11/09/polissjpgg.jpg

POLİS KIYAFETİ

Rüyasında polis kıyafeti giyen kişi, iş hayatında çok başarılı olacağı bir döneme girecektir. Kişi kendisine uygun bir iş bulabilir ya da işinde yükselebilir. İşindeki yükselmeyle birlikte eline çok para geçecektir. Bazı yorumculara göre polis kıyafeti görmek, bir tanıdığa yardım etmek mesajını verir.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

POLİS ARAMASI VE TUTUKLAMASI

Rüyasında polis tarafından arandığını gören kişi, güvenilir olmayan birisiyle iş konusunda görüşecektir. Rüyayı gören kişi bu insana karşı kendisini korumalıdır. Bu kişiden ötürü maddi ve manevi zarara uğrayabilir.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak kişinin etrafında kötü insanlar olduğuna işarettir. Uyarı niteliğinde olan bu rüya, dost görünümlü düşmanlara delalet eder.

POLİSE İFADE VERMEK

Rüyasında polise ifade verdiğini gören kişi, tartışmalı ortamlara girecektir. Rüyayı gören kişi tartışmaların sonlanması için başarılı adımlar atacaktır.

POLİS DÖVMEK VE ÖLDÜRMEK

Rüyasında polis döven kişi haksız para kazanacaktır. Bazı yorumculara göre rüyada polis döven kişi hak etmediği mevkilerde bulunacak ve insanların haklarını yiyecektir.

Rüyada polis öldürmek ise maddi ve manevi zarara işarettir. Rüyayı gören kişi bu olay sonrasında çok fazla üzüntü çekecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN