Rüyada tavuk görmek ne anlama geliyor?

Rüyada tavuk görmek ne anlama geliyor?

Rüyada tavuk, evin hanımına işarettir. Ancak rüya tabirlerinde tavukla ilgili birçok yorum bulunmaktadır. Beyaz tavuk hayırlı bir kadına, canlı tavuk ise evliliğe yorulur. İşte bilmeniz gerekenler…

Rüyada tavuk görmek, rüya tabirlerinde merak edilip aranan konulardan birisi. Evli bir erkek rüyasında tavuk görüyorsa eşine, kişi bekarsa da evliliğe yorulur. Rüyanın yorumu, rüyanın görülüş şekline göre farklı şekillerde yorumlanmıştır. İşte diğer bilgiler

TAVUK GÖRMEK

Rüyada tavuk, evin hanımına yorulur. Rüyada canlı tavuk mutluluğun işaretidir. Kişinin aile hayatı düzene girer ve güzel günler geçirir. Bazı yorumlara göre rüyasında canlı tavuk gören kişi bir mal elde edecektir. Rüyada horoz görmek ise kişinin çocuk sahibi olacağı anlamına gelir.

Rüyada yumurtlayan tavuk görmek ise hayatta önemli ilerlemeler kaydetmeye işarettir. Tavuğun yumurtladığını gören kişi çocuk sahibi olacaktır. Tavuk, rüyayı gören kişinin evinde yumurtluyorsa güzel bir kadından bir mal gelecektir.

TAVUK ALMAK

Rüyada tavuk almak helal rızka işarettir. Tavuk eti almak ise bir mal elde etmeye yorulur. Kişi rüyasında tavuklarla birlikte kafes alıyorsa işleri yoluna girecektir. Ancak kafes içinde tavuk görüyorsa ev alacağına işarettir.

RENKLERİNE GÖRE TAVUKLAR

Rüyada tavuk görmek, tavuğun görüldüğü renge göre farklı şekillerde yorumlanmıştır. Beyaz tavuk; hayırlı bir kadına, mutlu bir haber almaya ve iş hayatında başarıya işarettir. Bazı İslam alimleri rüyada beyaz tavuk görmeyi, dünya malına ve güzel kadına yorar.

Rüyasında kahverengi tavuk gören kişi, hayatını mutlu ve güzel bir şekilde yaşayacaktır. Rüyada hasta bir kimse kırmızı bir tavuk görürse o kişinin iyileşeceğine işarettir. Rüyada siyah tavuk gören kişi bulunduğu ortamda saygı gören bir kişi olacaktır. Bazı yorumculara göre rüyada siyah tavuk gören kişi sevdiğiyle evlenecektir. Rüyada görülen tavuklar sarıysa bu rüya neşeli bir kadına yorulur. Bazı yorumculara göre sarı tavuk çocuk sahibi olan bir kadına işarettir.

TAVUK SÜRÜSÜ

Rüyada tavuk sürüsü görmek berekete ve zenginliğe işarettir. Tavuk sürüsü çok fazla ise kişi iş hayatında yönetici olacaktır. Bazı İslam alimlerine göre tavuk sürüsü bir yere toplamak mal ve nimete yorulmuştur.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN