S Sport nasıl ve nereden izlenir? İşte S Sport yayın akışı ve canlı yayın bilgileri

S Sport nasıl ve nereden izlenir? İşte S Sport yayın akışı ve canlı yayın bilgileri

İngiltere Premier Lig, İtalya Serie A, İspanya La Liga, Portekiz Süper Lig'in ülkemizdeki yayıncı kuruluşu olan S Sport, Digiturk'te yer almıyor. S Sport 1 ve S Sport 2 kanalları; D Smart, Tivibu, Kablo TV, Turkcell TV+, Vodafone TV, S Sport Plus'tan izlenebiliyor. İşte, S Sport künyesi ve S Sport Plus üyelik ücreti...

İş insanı Sadettin Saran'ın sahibi olduğu Saran Holding bünyesinde 2017'de yayın hayatına başlayan S Sport, her hafta Avrupa'nın üst düzey futbol maçlarını canlı yayınla ekranlara taşıyor. Sadece ücretli platformlardan yayın yapan S Sport kanalları, Türksat uydusunda yer almıyor. S Sport Plus platformuna üye olarak Saran Holding'in bünyesindeki bütün spor organizasyonlarına erişmek mümkün.

S SPORT NASIL İZLENİR?

Futbolseverlerin yakından takip ettiği Avrupa'nın 5 büyük liginden İngiltere Premier Lig, İtalya Serie A ve İspanya La Liga'nın yanı sıra Portekiz Süper Lig, Hollanda Eredivisie Lig, ABD Ulusal Futbol Ligi (MLS) ve Güney Amerika kıtasının Şampiyonlar Ligi olan Libertadores Kupası'nın ülkemizdeki resmi yayıncısı olan S Sport, Digiturk haricinde bütün platformlardan izlenebiliyor.

Uydudan açık yayın yapmayan ve ücretli platformlar üzerinden izlenebilen S Sport 1 ve S Sport 2; Formula 1, NBA (Amerika Ulusal Basketbol Ligi), WNBA (Amerika Ulusal Kadınlar Basketbol Ligi) NFL (Amerika Ulusal Futbol Ligi), ATP 500, CEV Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Ligi, EuroCup, UEFA Uluslar Kupası, FIFA Dünya Kupası Elemeleri ve daha gibi birçok spor organizasyonu yayınlarına da ev sahipliği yapıyor.

S Sport 1'in izlenebildiği platformlar şöyle:

* D-Smart 78. Kanal
* Tivibu 73. Kanal
* Kablo TV 240. Kanal
* Turkcell TV+ 77. Kanal
* Vodafone TV 11. Kanal

S Sport 2'in izlenebildiği platformlar şöyle:

* D-Smart 79. Kanal
* Tivibu 74. Kanal
* Kablo TV 241. Kanal
* Turkcell TV+ 78. Kanal
* Vodafone TV 12. Kanal

S SPORT CANLI İZLE

Öte yandan S Sport'un internet üzerinden ve mobil uygulamalardan hizmet veren 'S Sport Plus' dijital yayın platformu da sporseverlere hizmet veriyor. S Sport 1 ve S Sport 2 kanallarından canlı olarak yayınlanan tüm spor müsabakalarının canlı yayınlarını ve tekrar yayınlarını S Sport Plus platformundan izlemek de mümkün.

S SPORT PLUS ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

S Sport kanallarında yayınlanan spor organizasyonlarını izlemek istiyorsanız fakat D-Smart, Tivibu gibi platformlara sahip değilseniz, Saran Holding'e ait S Sport Plus dijital platformuna üye olabilirsiniz.

S Sport Plus; internetten yayın yapan, Google Chrome, Safari gibi web tarayıcılarından erişilebilen, mobil uygulaması da olan online bir platformdur. S Sport 1 ve S Sport 2 kanallarında canlı yayınlanan tüm spor organizasyonları ile stüdyo programlarını S Sport Plus'tan izleyebilirsiniz.

S Sport Plus platformunun 1 yıllık üyeliği 180 TL, aylık üyeliği ise 22 TL olarak belirlenmiş durumda. Üyelik işlemleri sırasında herhangi bir taahhüt istenmediğini de belirtelim. Platformun, iPhone App Store ve Android Google Play Store mobil uygulamalarının yanı sıra, Apple TV ve Android TV için de uygulamaları bulunuyor.

2021-10-09-175052.jpg

S SPORT DIGITURK'TE NEDEN YOK?

Türkiye'de milyonlarca abonesi olan Digiturk'ün sözleşme gerekliliklerini yerine getirmemesi, sporseverleri isyan ettirdi. Saran Holding'e ait S Sport kanalının, borçlarının ödenmediği gerekçesiyle Digiturk platformundan ayrılması, izleyenlerin tepkisine neden oldu.

Saran Holding, 'Digiturk yönetiminin geçmişe dönük yükümlülüklerini yerine getirmemesi ve geleceğe yönelik olumlu adımlar atılamaması' gerekçesiyle Digiturk'ten çıktığını duyurmuştu.

Hem sosyal medya üzerinden, hem de Digiturk'ün müşteri hizmetleri üzerinden tepkilerini dile getiren çok sayıda sporsever, "Biz bu yayınları izleyebilmek için abone olmuştuk, şimdi nasıl izleyeceğiz?" diyerek aboneliklerinin iptalini istedi.

S Sport tarafından yapılan 'Digiturk'ten ayrılma' açıklaması şöyle:

"Kamuoyuna Duyuru

Türkiye'de spor yayıncılığına farklı bir vizyon getiren, dünyanın en önemli spor organizasyonlarının yayıncısı S Sport ile Bein Media Group bünyesindeki Digiturk platformu arasındaki anlaşma 30 Ağustos 2020 tarihinde sona ermiştir.

Digitürk yönetiminin geçmişe dönük yükümlülüklerini yerine getirmemesi ve geleceğe yönelik olumlu adımlar atılamaması nedeni ile 4 Eylül 2020 saat 18.00 itibari ile S Sport kanalının Digiturk platformundaki yayını durdurulmuştur."

S SPORT HAKKINDA

S Sport, Saran Holding'in D-Smart platformuna özel olarak yayın yapan Spor Smart 2 kanalını satın almasıyla 18 Mart 2017 tarihinde ismini değiştirerek yayın hayatına başladı.

İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga, İtalya Serie A, Portekiz Süper Lig, Çin Süper Lig, Formula 1, NBA, WWE, UFC başta olmak üzere dünyanın en önemli spor organizasyonlarını yayınlıyor.

D-Smart, Tivibu, KabloTV, Turkcell TV+ ve Vodafone TV platformları üzerinden izleyicilere ulaşıyor. S Sport, ayrıca Barça TV, Juve TV, Bayern TV ve Ajax TV gibi ünlü kulüp televizyonlarını da ekranlarına taşıyor.

Futbolseverlerin ilgiyle takip ettiği İngiltere Premier Lig'in Türkiye'deki resmi yayıncısı S Sport'tur. Bulunduğu dijital platformların spor veya süper paketlerinde yer alıyor ve full HD görüntü kalitesinde şifreli yayın yapıyor.

S SPORT NEREDE, ADRESİ NEDİR?

S Sport iletişim adresi şöyle:

Hacıosman Bayırı, No: 16, Posta Kutusu: 34453, Sarıyer / İstanbul

S Sport iletişim numarası: 0-212-363-04-04

S SPORT YAYIN AKIŞI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN