80 yaşında bile 20’liklere taş çıkarmanın sırrı meğer buymuş! Uğur Dündar o tüyoyu verdi: Akşamları bandırarak yiyin

80 yaşında bile 20’liklere taş çıkarmanın sırrı meğer buymuş! Uğur Dündar o tüyoyu verdi: Akşamları bandırarak yiyin

Usta Gazeteci Uğur Dündar, 80 yaşında bile 20’liklere taş çıkartıyor. Herkes bu yaşa rağmen nasıl bu kadar genç ve diri kaldığını merak ederken, Uğur Dündar o tüyoyu verdi: Akşamları bandırarak yiyin… İşte Uğur Dündar’ın gençlik sırrı…

Türkiye’nin önemli gazetecilerinden Uğur Dündar, meslek hayatında 55 yılı geride bıraktı. Şimdilerde 80 yaşına yaklaşan Dündar, bu yaşına rağmen nasıl bu kadar genç ve diri kaldığının sırrını sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı…

HER GÜN BANDIRARAK YİYİN

80 yaşına merdiven dayayan Uğur Dündür, X hesabından yaptığı paylaşımda sağlıklı ve genç olmasının sırrını paylaştı. Dündar paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Ben bir zeytinkoliğim. Şu bir tabak zeytini, yağına ekmek banıp yiyerek akşam yemeğini geçiştirebilirim...”

ugur-dundar.png

YEŞİL ZEYTİNİN FAYDALARI NELERDİR?

Yüksek oranda antioksidan ile E vitamini içeren yeşil zeytin vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlar. Ayrıca yeşil zeytin tüketmek sindirim sistemini temizlemeye yardımcı olurken, taş ve kum oluşumunu da engeller. Yeşil zeytin tüketmek göz sağlığı için de oldukça önemil olduğunu için görme kaybının önüne geçer.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN