Akşam atıştırması sevenlere kötü haber! Akşam yatmadan yemek yerseniz bakın ne oluyor? O hastalıkla bağlantısı çıktı

Akşam atıştırması sevenlere kötü haber! Akşam yatmadan yemek yerseniz bakın ne oluyor? O hastalıkla bağlantısı çıktı

Yatmadan önce ağzıma bir şey atmadan duramıyorum diyorsanız aman dikkat! Akşamları ağzı boş durmayanlar bu habere çok üzülecek. Yatmadan önce yemek yerseniz bakın neler oluyor? Meğer o hastalıkla büyük bir bağlantısı bulunuyormuş. İşte tüm detaylar…

Sabah gözümüzü açar açmaz ağzımıza bir şeyler atmaya başlıyoruz. Midem kıyıldı deyip deyip ağzımıza attığımız pek çok farklı şey bulunurken Gece yatmadan önce yemek yiyenlere kötü haber Ahmet Rasim Küçükusta'dan geldi. Akşam atıştırmayı sevenler bu haberden sonra bir şey yerken iki kez düşünecek. İşte tüm detaylar…

AKŞAM ATIŞTIRANLAR DİKKAT!

Yediğimiz içtiğimiz şeylerin hastalıklarla doğrudan ilişkisi bulunmaktadır. Yediğimiz şeylerin sağlıklı olmasına dikkat ettiğimiz kadar yediğimiz saatlere de dikkat etmemiz gerekiyor. Gün içerisinde pek çok farklı şey tüketirken geç saatlerde de yemek yiyebiliyoruz.

Gece yarısı acıkanlar ne yer? Gece yarısı acıkanlar için atıştırmalık - Egzersiz Diyet Haberleri

Uzmanlar akşam 6'dan sonra katı gıdalar tüketmemeyi tavsiye ederken birçok kişi bu durumu göz ardı ediyor. Bedenimizi dinlendirdiğimiz kadar midemizi ve iç organlarımızı da dinlendirmemiz gerekmektedir. Bu nedenle uzmanlar geç saatlerde yemek yememenin önemini sık sık vurguluyor. Sosyal medya hesabında herkesi yakından ilgilendiren önemli bir açıklamada bulunan Ahmet Rasim Küçükusta, haftada En az 4 gün yatmadan önce 3 saat içerisinde yemek yemenin kolon ve rektum kanserine yakalanma riskini arttırdığını söyledi. Mideniz ne kadar uzun süre boş kalırsa sağlığınız da o kadar iyi olacaktır. Bu nedenle midenin 12 saatten daha uzun süre aç kalmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Gece atıştırmalıkları bir kenara bırakıp bir an önce sağlığınızı düşünmeniz gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN