Ameliyatsız 10 yaş gençleştiren besin! Canan Karatay mucize besini açıkladı

Ameliyatsız 10 yaş gençleştiren besin! Canan Karatay mucize besini açıkladı

Verdiği tavsiyelerle sık sık gündeme gelen Canan Karatay bu sefer de 10 yaş gençleşmenin yollarını anlattı! Peki Karatay'ın tavsiyesi nedir? Tüm detaylar haberimizde.

İnternet üzerinden en çok araştırılan konular arasında gençleşmenin doğal yöntemlerinin ne olduğu yer alıyor. Peki Canan Karatay tarafından önerilen 10 yaş gençleşme formülleri nelerdir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

CANAN KARATAY ÖNERDİ

Prof. Dr. Canan Karatay cilt hücrelerini yenileme ve dermis tabandaki yaşlanmayı önleyerek 10 yaş gençleşmeyi sağlayan tavsiyelerde bulundu. Karatay, kivi tüketiminin gençleşmeye ve sağlıklı hücre sayısını artırmaya iyi geldiğini de belirtti. Kivi tüketiminin birçok faydası yer alıyor. Kivi, içinde yüksek derecede antioksidan barındırır. 

Düzenli Kivi Tüketimi

Hasarlı olan hücreleri onarır, cilt sağlığına iyi gelir ve lif açısından zengindir. Kivi, lutien ve zeaksantin açısından da zengindir ve yaşlanma meyli olan hücreleri durdurarak hücrelerin yenilenmesini sağlar. Kırışıklıklar ve sarkmaların da önünde durur. Göz çevrelerinin altında oluşan morluklar ve çöküntüler vücutta vitamin eksikliği olduğunu belli eder ve düzenli şekilde kivi tüketmek bunun önüne geçer. Aynı zamanda kivi saçlara da iyi gelir ve diplerde azalan vitamini yükseltir. Saç köklerindeki hareketlilik sağlanır, bunu kan aracılığıyla yapan kivi kanda yer alan kötü kolesterolün düşmesini de sağlar. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN