Belinize sürün mucizeye tanık olun! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan hayat kurtaran tarif

Belinize sürün mucizeye tanık olun! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan hayat kurtaran tarif

Günlük hayatta yaptığımız ani hareketler belde ciddi sağlık sorunları oluşturabilir. Özellikle gününüzün çoğunu masa başında geçiriyorsanız bel ve sırtta sürekli olarak bir ağrı hissederseniz. Bu ağrılar zamanla duruş bozukluğu ve bel fıtığına neden olur. Sizde bu bel ağılarından şikayetçiyseniz mutlaka bu bitkiyi kullanın. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu kür tarifi ile bel ağrılarından anında kurtulacaksınız. İşte bel fıtığı ve ağrılara iyi gelen o şifalı bitki...

Gelişen teknoloji ile zamanımızın çoğunu bilgisayar başlarında geçiriyoruz. Masa başı çalışanların çoğunun şikayetçi olduğu bel ağrılarından kurtulmak artık çok basit. Eğer sizde de bel fıtığı ve geçmeyen sırt ağrıları varsa bu tarif tam size göre. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından hazırlanan bu kürü belinize sürün ve tüm ağrılardan kurtulun. Bu bitki ile sırtınız da ne ağrı ne de kayma olacak. Peki bel ağrılardan nasıl kurtulurum? Bel fıtığına iyi gelen doğal çözümler neler? Ardıç bitkisinin faydaları neler? İşte İbrahim Saraçoğlu'nun bel ağrıları için önerdiği o kür tarifi...

BEL AĞRILARINDAN ANINDA KURTULUN

Yukarıda bahsettiğimiz özel bitki güzel kokulu olan, yaprakları hiç dökülmeyen ardıç yağıdır. Eskiden beri tıp alanında kullanılan ardıç yağı ülkemizde çok bilinen bir tür değil. Ancak dünyanın çoğu yerinde ilaç üretiminde kullanılmakta. Bizde bu gün sizler için bel ağrılarına iyi gelen ve bel fıtığını rahatlatan özel bir kür tarifi ile geldik. İbrahim Saraçoğlu tarafından hazırlanan bu kür ile tüm sırt ağrılarından kurtulacaksınız. Hazırsanız kağıt kalemi alın ve not tutmaya başlayın!

kmgfgfgf-2022-12-04t140910-875.jpg

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NUN GİZLİ KÜR TARİFİ

İbrahim Saraçoğlu bizlere boyun ve bel fıtığı gibi problemimizde faydalı olabilecek bir kür öneriyor. Bu bitkisel kürü hazırlamanız için, ihtiyacınız olan kırk kilit otu bir diğer adı at kuyruğu bitkisi ve 1 şişe Ardıç yağıdır. Hazırlanışı 1 su bardağı klorsuz suyu kaynatıp içine 2-3 yemek kaşığı kırkkilit otu diğer adıyla (atkuyruğu) ekleyin ve kısık ateşte 10 dakika kadar kaynatın. Daha sonra ılınınca genişçe bir kap içine süzünüz. Hazırlamış olduğumuz kürün içine sonra 5 parmağınızı bu karışımın içine sokun ve ensenizden kuyruk sokumunuza kadar sürün. Bu karışımı sürdüğünüz günden sonraki gün aynı bölgeye Ardıç yağını ense kökünüzden, kuyruk sokumuna kadar aynı şekilde uygulayın. Bu işlemi 20 kez tekrarlayın. Yaklaşık 5 dakika bekledikten sonra uygulama yaptığını bölgeyi kurulayın. Bu işlemi sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez tekrarlayın. İbrahim Saraçoğlu kürünü gün aşırı tekrarlayabilirsiniz.

kmgfgfgf-2022-12-04t141009-019.jpg

Bu süreçte her geçen gün bel fıtığından kaynaklanan ağrılarınızın hafiflediğini ve rahatladığınızı hissedeceksiniz.

ARDIÇ YAĞININ FAYDALARI NELER?

  • Vücudun toksinlerden arınmasında ve iltihapların tedavi edilmesinde kullanılır. Böbrekleri, bağırsakları, kalp ve damar yollarını toksinlere karşı koruyucu etkisi vardır.
  • Ardıç yağı kanı temizler. Zararlı maddelerin vücuttan ve kandan atılmasında oldukça faydalıdır. Kansızlık tedavisinde kullanılır. Kan yoluyla bulaşabilecek hastalıklara engel olur.
  • Soğuk algınlığına ve gribe karşı faydalıdır. Bu rahatsızlıklar sırasında, bir bardak su içerisine birkaç damla ardıç yağı ekleyerek içebilirsiniz. Ardıç yağı sinüzit için de yararlıdır.
  • Vücut ağrılarına karşı etkilidir. Romatizma ve buna bağlı olarak gelişen vücut ve eklem ağrıları için faydalıdır. Bu ağrılarda ardıç yağı ile masaj yapmak rahatlatıcı etki yaratır.
  • İştah açıcı ve idrar söktürücü etkisi vardır. Ayrıca ardıç yağı saça faydaları olan bir bitkisel yağdır. Saç dökülmesi sorununa karşı etkili çözümler sunar.
  • Saç derisini ve diplerini güçlendirir. Parlak saçlara sahip olmak için ardıç yağını banyodan sonra saçlarınıza sürebilirsiniz.
  • Kandaki şeker miktarını düşürür. Yaraların tedavisinde kullanılır.

ARDIÇ YAĞI FİYATLARI NE KADAR? ARDIÇ YAĞI NEREDE SATILIR?

Ardıç yağını aktarlardan, bitkisel ürün marketlerinden kolayca satın alabilirsiniz. İnternet ortamında, bitkisel ve doğal ürün satışı yapan siteler de ardıç yağını bulabileceğiniz diğer satış noktalarıdır. 10 ml, 20 ml, 50 ml’lik şişelerde satılan yağın fiyatı markasına, miktarına, satış yerine ve saflık oranına göre değişim gösterir.

kmgfgfgffg.jpg

10TL, 20TL, 30TL arasında değişen fiyatlar içerir. Fakat genel olarak çok pahalı olmayan bir yağdır. Ardıç yağı alırken güvenilir bir markanın ürünü olmasına ve %100 saf yağ olmasına dikkat etmelisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN