Bu meyve tam bir gençlik iksiri! Ömrü uzatıyor, damar sağlığını koruyor

Bu meyve tam bir gençlik iksiri! Ömrü uzatıyor, damar sağlığını koruyor

Ömrü uzatan ikrisi duyunca evinizden eksik etmeyeceksiniz. Tıbbın ilerlemesiyle beraber doğal yöntemlerde popüler olmaya başladı. Daha sağlıklı olmak içinse meyve ve sebzelere yönelim çoğaldı. Size anlatacağımız mucize bitki ise adeta ölüme meydan okuyor. Hem ömrünüzü hem sağlığınızı koruyacaksınız

Fren üzümünün mucizelerini duyunca kulaklarına inamayacaksınız. Sağlıklı ve uzun bir ömür için adeta biçilmez kaftan. Araştırmacılar Frenk üzümünün önemli etkilerini tek tek sıraladı. Bakın Frenk üzümü vücuda nasıl etki ediyor?

ÖMRÜ 10 YIL UZATIYOR

Yapılan bir çalışmada, araştırmacılar frenk üzümünün önemli niteliklerini ve bunların arter sağlığı üzerindeki etkilerini ortaya çıkardı. Egzersiz Fizyolojisi Profesörü Mark Willems'e göre, bir haftalık alım bile genel kan dolaşımı için ikna edici sonuçlar sunabilir ve vücudun saatini 10 yıl geriye döndürmeye yardımcı olabilir.

frenkuzumu.jpg

FREN ÜZÜMÜNÜN MUCİZLERİ SAY SAY BİTMİYOR

Araştırmalara göre Frenk üzümü özü takviyesi alımının, kas kasılması sırasında ana arter kan akışını yüzde 45'e kadar artırdığını ve Klinik olarak önemli değişiklikler sadece dört ila yedi gün arasında gözlendi.

Yüksek tansiyon, kalpteki hücrelerin hasara direnmesi ve kan damarlarındaki trombosit kümelenmesini yavaşlatıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN