Daha Genç Görünmek İçin Bu Kullanıma Hazır Doğal Ürün İle Şiş, Sarkık Gözleri Ve Ağır Göz Kapaklarını Durdurun

Daha Genç Görünmek İçin Bu Kullanıma Hazır Doğal Ürün İle Şiş, Sarkık Gözleri Ve Ağır Göz Kapaklarını Durdurun

Parlak ve fit bir cilde sahip olmanın çekici görünmenin harika bir yolu olduğunu hepimiz biliyoruz. Sakin ve rahat bir yüz göstererek kendimiz hakkında daha iyi bir izlenim bırakacağız. Peki bunun yöntemi nedir? Buyurun sizi haberimize alalım...

İyi ve sağlıklı bir cilt hedefine ulaşmak için hepimizin kullanabileceği hileler var. Biri derinlerden gelir, yani içsel dinginliğimizden. Stres güzelliğin düşmanıdır. Yüzümüzün asık ve çok uyumlu görünmemesine neden olur ve aynı zamanda iç rahatsızlığı teşvik eder. Bu nedenle bazı uzmanlar , günde birkaç dakika süren ancak uyumlu bir kalp ritmini destekleyebilecek bu nefes egzersizini önermektedir. Bu daha sonra merkezi sinir sistemini olumlu etkiler.

Uzmanlar tarafından önerilen bir diğer önemli husus ise cildin temizlenmesini ve parlamasını teşvik etmesidir. İyi bir yöntem, belki de ciltteki kirleri gidermek için yararlı olan bu yaygın baharatları kullanarak buhar dumanı çıkarmaktır.

goz-kapaklarinizda-sislik-varsa-happy-life-kadinmodagunluk-b75e299e4-001.jpg

YÜZ İÇİN DOĞAL BİR YÖNTEM

Son olarak, üçüncü numara göz çevresiyle ilgilidir. Yüzümüzün uyumunda böylesine önemli bir husus göz ardı edilemez. Çoğu zaman, az ve kötü uyku, uyanırken hilelere neden olabilir. Böylece ebegümeci çiçekleri bu şekilde kullanabiliriz. Bu süper kolay paketle artık kabarık, sarkık gözler ve ağır göz kapakları yok. Bu çiçeğin emici ve iltihap önleyici özelliklerinden yararlanan bu doğal ilaçla büyükanneler bizimle gurur duyacaklar . Bazen müshil etkilerinin yanı sıra ağız boşluklarında oluşan mukusa karşı da önerilir.

ebegumeci-nasil-yetistirilir-1.webp

DOĞADAN GELEN ŞİFA

Tek yapmamız gereken ebegümeci çiçekleri almak. Bu rengarenk spontane çiçeğin koleksiyonu Haziran'dan Eylül'e kadar sürer, herhangi bir aktarın dükkânında yıl boyunca yapraklarını bulmakta hiç zorluk çekmesek bile. Bir bardak suya yaklaşık bir çay kaşığı çiçek koyarak bir bitki çayı hazırlamamız gerekiyor. İşin sırrı, onu kompres yapmak için kullanmakta olacak. Bu nedenle, bitki çayı soğuduktan sonra içine biraz pamuklu gazlı bez batırmalıyız. Bunlar sıvı bileşiğe batırıldıktan sonra şişmiş gözlerimize uygulayabiliriz. Alternatif olarak vatka makyaj çıkarıcı saç bantlarını da kullanabiliriz. Daha sonra göz çevresi ve şişliklerin üzerinde yaklaşık 20 dakika bekletin.

goz-kapagi-seluliti-periorbital-selulit.jpg

DAHA GENÇ GÖRÜNMEK İÇİN BU KULLANIMA HAZIR DOĞAL ÜRÜN İLE ŞİŞ, SARKIK GÖZLERİ VE AĞIR GÖZ KAPAKLARINI DURDURUN

Uygulama günlük olarak tekrar edilebilir. Gözlerimiz daha canlı ve enerjik görünecektir. Cilt dinlenmiş ve parlak olacaktır. Aslında göz altı torbaları denilen durum, zayıf dolaşım ve göz kapaklarımızın konturu üzerinde toksin birikimi ile açıklanır. O zaman bu çiçeğin doğal özelliklerinin yardımcı olacağına şaşırmamalıyız. O halde yüz derisinin sağlığını geliştirmeyi, bol su içmeyi, bol meyve ve sebze yemeyi ve iyi uyumayı unutmayın.

Olası alerjik reaksiyonlara her zaman dikkat ediyoruz. Olası kızarıklık ve kaşıntı başlangıcını değerlendirmek için her zaman kolun bir kısmında infüzyonun küçük bir kısmını denemelisiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN