Geçmeyen öksürüklere son! Öksürüğü şıp diye kesecek! İbn-i Sina'nın reçetesi

Geçmeyen öksürüklere son! Öksürüğü şıp diye kesecek! İbn-i Sina'nın reçetesi

Geçmeyen öksürüklere derman, İbn-i Sina'nın reçetesinden geliyor! Öksürüğü anında kesen bu reçeteyle artık rahat bir nefes alacaksınız! İşte İbn-i Sina'nın öksürüğü kesen tarifi...

Tıbbın öncülerinden biri olarak kabul edilen İbn-i Sina, yüzyıllar önce doğal şifalı kaynakları kullanarak çeşitli sağlık sorunlarına çareler bulmuştur. Son günlerde ise geçmeyen inatçı öksürük için önerdiği doğal tedavi yöntemi gündemde.

İBN-İ SİNA'NIN ÖKSÜRÜĞÜ KESEN KARIŞIMI

keten-tohumu-bal-karisimi.jpg

İbn-i Sina'nın öksürük için önerdiği reçete, balın mucizevi etkilerinden yararlanıyor. Öksürüğü gidermek amacıyla kullanılan bu reçetede, balın antibakteriyel özellikleri ve yumuşatıcı etkisi öne çıkıyor. İbn-i Sina'nın önerdiği bal ve keten tohumu kombinasyonu, öksürüğe doğal bir çözüm sunuyor.

Bal, antibakteriyel özellikleri sayesinde öksürüğü hafifletir ve boğazın yumuşamasına yardımcı olur. Üst solunum yolu enfeksiyonlarına karşı da etkili olan bal, doğal bir tedavi yöntemi olarak bilinir. Keten tohumu ise solunum sisteminde biriken mukusu atarak öksürüğe karşı etkili olur.

BALLI KETEN TOHUMU NASIL HAZIRLANIR

5bab697c67b0a8162c3a8ca5.webp

Reçeteyi uygulamak için öncelikle bir miktar keten tohumunu tavada kavurun. Kavrulmuş keten tohumlarını ardından bal ile karıştırın. Bu mucizevi karışımı günde bir kez, 1 çay kaşığı olarak tüketebilirsiniz. Bu doğal reçete, inatçı öksürüğü hafifletmek veya kesmek için İbn-i Sina'nın önerdiği etkili bir çözüm olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN