Göbek yağlarından iki haftada böyle kurtulun! Bir bardak suya iki kaşık ilave edip her sabah için

Göbek yağlarından iki haftada böyle kurtulun! Bir bardak suya iki kaşık ilave edip her sabah için

Alınan kaloriler, ilk olarak göbekte ortaya çıkıyor. Fakat aç karna içilen bazı baharat suları, göbek yağlarını eritmesiyle biliniyor. İşte, göbek yağlarını eriten diyet...

Sağlıklı bir şekilde kilo vermenin en önemli noktası, doğru beslenmek bağırsak sağlığını düzenleyip sindirim sistemini harekete geçirmekten geçiyor.

GÖBEK YAĞLARINDAN NASIL KURTULUNUR?

Fakat bu uğurda göbek yağları bazen inatçı olabilir. Ancak kimyon suyu karşısında göbek yağlarınız fazla direnemeyebilir.

Sağlıklı ve fit bir bedenin sırrı sağlıklı bir sindirim sisteminden geçiyor. Kimyon suyu da bağırsaklarınız için birebir olabilir.

Milliyet'te yer alan habere göre, bağırsakları harekete geçiren kimyon suyu, aynı zamanda bağırsak sağlığını da düzenliyor.

METABOLİZMA NASIL HIZLANDIRILIR?

Bu daha iyi bir sindirim sistemine sahip olmanızı sağlarken metabolizmanızın hızlanmasına da sebep oluyor.

Hızlı bir metabolizma ise kilo kaybına ve zayıflamaya yardımcı oluyor. Kimyon tohumları aynı zamanda sindirim enzimleri üzerinde de uyarıcı etki eder ve şişkinliği azaltır.

Sabahları aç karna kimyon suyu içmek metabolizmayı hızlandırırken beraberinde pek çok sağlık sorununa da iyi gelebilir.

SİNDİRİM SORUNU OLANLAR NE YEMELİ?

Sindirim sorunlarına iyi gelen kimyon sorunu kabızlık vb. sindirim rahatsızlıklarını gidermeye yardımcı olur.

2 yemek kaşığı kimyon tohumlarını bir gece boyunca suda bekletin. Tohumlar şişip suya sarımtrak bir renk verecektir. Bir çorba kaşığı kimyon suyu yaklaşık 7 kaloriye sahiptir.

Aynı zamanda dilerseniz kimyon suyunuza limon ekleyebiliriz. Suyu kaynatıp tüketmeyi de tercih edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN