Her gün turşu için etkisini anında görün! Canan Karatay bilinmeyen özelliğini açıkladı: Artık kola yerine turşu suyu içeceksiniz

Her gün turşu için etkisini anında görün! Canan Karatay bilinmeyen özelliğini açıkladı: Artık kola yerine turşu suyu içeceksiniz

Çin'de başlayan koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına almış durumda. Aşı olmamıza rağmen koronavirüs vakaları hızla artmakta ve önüne geçilememekte. Hızla yayılan bu salgından kurtulmak istiyorsanız mutlaka bu suyu için. İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay koronavirüsten korunmanın doğal ilacını paylaştı. Artık su yerine bunu içeceksiniz. Tüm virüslere karşı direnç sağlıyor. İşte koronavirüse karşı kalkan olan o şifalı su...

Sağlıklı beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay yine ezberleri altüst etti. Hayatımızı esir altına alan koronavirüs salgını halen devam etmekte. Her gün binlerce vakanın çıktığı bu dönemde koronavirüsten korunmak oldukça zor. Aşı olmamıza rağmen yayılmaya devam eden bu salgından kurtulmanın yolu ise bu suyu içekten geçiyor. Bu suyun koronavirüse karşı direnç sağladığını ve bağışıklık sistemini güçlendirdiğini belirten Canan Karatay, her gün mutlaka içilmesi gerektiğini vurguladı. Normal su yerine artık bunu içeceksiniz.

NORMAL SU YERİNE BUNU İÇİN

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'dan yine ezber bozan tavsiyeler gelmeye devam ediyor. Çin'de başlayan koronavirüs salgını ile ilgili önemli uyarılarda bulunan Canan Karatay, kendisinin de kullandığı doğal ilacı takipçileriyle paylaştı. Bunu içen ne hasta oluyor ne de salgına yakalanıyor. Her gün bir bardak için turp gibi olacaksınız.

VÜCUDU TÜM VİRÜSLERDEN KORUYOR

Çin'de ortaya çıkan koronavirüse karşı halen doğal bir tedavi yöntemi bulunmuş değil. Uzmanlar tarafından araştırılan bu virüs ile ilgili her gün yeni bir bilgi gelmekte. Sağlıklı beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle yakından takip edilen Canan Karatay, koronavirüse karşı turşu ve turşu suyunun sık sık tüketilmesi gerektiğini söyledi. Turşu suyunun hem koronavirüse karşı hem de grip gibi hastalıklara iyi geldiğini söyleyen Canan Karatay, herkesi uyardı.

gjgj-001.jpg

TURŞU SUYUNUN FAYDALARI NELER?

  • Turşu suyunun düzenli tüketimi ile kasların güçlenmesi sağlanır. Kas arasında zaman içinde toksinler birikir. Tuşu suyu da bu toksinleri atmanıza yardımcı olur.
  • Turşu suyu tüketimi ile vücutta meydana gelen sıvı kaybı dengelenir. Böbrek üstü bezlerinin daha iyi çalışmasını sağlar.
  • Turşu suyu güçlü bir probiyotik ve antioksidan kaynağıdır. Bu yüzden bağışıklık sistemini düzenler. Özellikle kış aylarında tüketildiğinde hastalıklara karşı koruma sağlar.
  • Metabolizmanın daha düzenli ve hızlı çalışmasını sağladığı için kilo vermek isteyen kişiler tarafından tüketilebilir. Yağ yakımını sağlar. Vücudun belirli bölgelerinde yağ birikime engel olduğu için bölgesel zayıflama konusunda da yardımcı olur.
  • Mide rahatsızlıklarının önüne geçer.
  • Kan şekerini dengeler.
  • Sindirim sistemini düzenler ve güçlendirir.

gfggf.jpg

TURŞU SATIŞLARI İKİYE KATLANDI

Öte yandan turşucular Canan Karatay'ın açıklamasının ardından satışların arttığını ve özellikle lahana turşusuna karşı ilginin arttığını belirtiyor. Eskişehir'de turşu dükkanı bulunan Güray Atalay, Canan Karatay'ın açıklamalarının ardından turşu suyu taleplerine yetişemez hale geldiklerini belirterek şunları söyledi:

“Canan Karatay hocamız son zamanlarda ortaya çıkan corona virüse karşı turşu suyu ve lahana turşusunun çok daha etkili olacağını söyledi. Tabi bu duyulunca halk buna yöneldi ve turşu suyu ve lahana turşusuna olan talepler inanılmaz derecede arttı. Özellikle lahana turşusuna çok yoğun talep var şuan. Çünkü uzmanların belirttiğine göre lahana turşusunun faydaları çok fazla. İnsanların bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor. Karaciğerin yağlanmasını önleniyor. Şekeri düzenleniyor. Aynı zamanda çoğunlukla lahana turşusu suyu kullandığımız için onun faydaları da aynı. Ayrıca turşu suyu kilo vermeye yardımcı oluyor. Yemek sonrası şişkinliği de önlüyor. Şimdi Canan hocamızın bu konuyu bir daha gündeme getirdiğini insanlar medya aracıyla duydu. Hocamız turşu ve turşu suyunun corona virüse karşı ilk mücadelesi olarak etkili olacağını söyledi. O yüzden lahana turşusuna olan talepler çok çok arttı. Gelen müşterilerim de aman virüse yakalanmayalım, aman hasta olmayalım diye bir bardak turşu suyu alıyor. Bunların talebe yetişmez hale geldik"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN