İbrahim Saraçoğlu'nun bu kür tarifi ile sivilce derdinden kurtulun! Hem noktaları hem de izleri yok ediyor: Bu meyveyle...

İbrahim Saraçoğlu'nun bu kür tarifi ile sivilce derdinden kurtulun! Hem noktaları hem de izleri yok ediyor: Bu meyveyle...

Hava değişimiyle birlikte sivilce oluşumu bu zamanlarda sıklıkla görülür. Özellikle beslenme düzeninde oluşan dengesizlik vücutta yağlanma ve sivilcelenmeye neden olur. Çoğu kişinin yanak ve alın bölgesinde çıkan bu sivilciler yüzlerde lekelere ve izlere neden olur. Sizde bu lekelerden kurtulmak istiyorsanız Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun bu kürünü denemelisiniz. Bu meyve ile yüzünüz ayna gibi parlayacak. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun sivilce kürü tarifi...

Sivilce oluşumu her yaşta görülebilen hastalıklardan biridir. Bu sivilcelenmeler zamanla lekeleşmeye dönüşebiliyor. Peki sivilce lekeleri nasıl geçer? Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun bu kür tarifi ile yüzünüzde oluşan sivilce ve lekeler anında geçecek. Hem yüzünüzü temizlenecek hem de aynı gibi parlayacak. Bu meyvenin sırrını çözün. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun gizli kür tarifi...

SİVİLCE VE LEKELERE SON!

Sağlıklı beslenme ve cilt sağlığı üzerine verdiği tavsiyelerle dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, yeni kür tarifini paylaştı. Bu meyveyi kullanarak sivil ve leke izlerinden anında kurtulun. Hem doğal çözüm hem de kesin çözüm.

dffddf-55.jpg

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NUN GİZLİ KÜR TARİFİ

Hazırsanız İbrahim Saraçoğlu'nun sivilce ve lekeleri geçiren kür tarifini açıklıyoruz:

GEREKLİ OLAN MALZEMELER

  • Maden suyu
  • Elma sirkesi

UYGULANIŞI

  1. Bir fincan maden suyu ve bir fincan elma sirkesini bir kaba koyup karıştırın.
  2. Günde bir defa akşam, pamuk yardımıyla cildinize uygulayın.
  3. Bu karışımı cildinize sürdükten sonra yıkayın.
  4. Haftada üç defa tekrar edin.

UYGULARKEN DİKKAT

Elma sirkesinin tüm faydalarından yararlanmak için doğal elma sirkesi tüketmek gerekiyor. Doğal olarak tüketilmeyen elma sirkesinin herhangi bir faydası bulunmuyor. Marketlerde satılan sirkeler yerine ev yapımı elma sirkesi tüketmek gerekiyor.

SİVİLCE İZLERİ NEDEN VE NASIL OLUŞUR?

Sivilce (akne), yukarıda da belirtildiği gibi geçici bir sorunken sivilce (akne) izleri kalıcı olabilir. Aslında sivilce (akne) izleri sivilcenin (aknenin) iyileşme sürecinin doğal bir parçasıdır, tabii söz konusu sivilce (akne) iltihaplanarak deriye zarar vermeden veya yaraya dönüşmeden önce.

Sivilce (akne) izleri çoğunlukla papül, püstül veya kist gibi iltihaplı bir lezyonun ürünüdür. Kısaca süreçten bahsetmek gerekirse, gözeneklerin yağ ve hücrelerle tıkanması sonrasında oluşan sivilce (akne) , içerideki bakteriyel artış sebebi ile iltihaplanır. İltihaplanarak kızaran ve şişen sivilce (akne), cildi esneterek folikül duvarlarında yırtılmalara sebep olur. İltihaplı lezyonun boyutuna ve cildin esnekliğine göre bu yırtılmanın boyutu değişir. Eğer meydana gelen yırtılma büyükse ve alt deri (dermis) zarar görmüşse, sivilce (akne) problemi bir başka probleme, yani sivilce (akne) izine dönüşmeye başlamış demektir.

fdfddf-32.jpg

Cildin onarım mekanizmasında, alt deri zarar gördüğünde vücudumuz kolajen salgılar. Kolajen lifli bir proteindir ve deri tarafından oluşturulur. Cildin yırtıklara karşı dayanıklılığını ve esnekliğini sağlayan kolajen, onarma sürecindeki en önemli yapıtaşıdır. İltihaplı sivilceler (akneler) iyileşirken kolajen proteini onarıma başlar. Onarım tamamlandığında, ciltte bazı hasar ve pürüzler görülebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN