Kilo sandığınız ödem olabilir! İbrahim Saraçoğlu'nun bu kürüyle M bedene kadar düşeceksiniz

Kilo sandığınız ödem olabilir! İbrahim Saraçoğlu'nun bu kürüyle M bedene kadar düşeceksiniz

Vücutta oluşan ödem el, ayak, göz ve bacaklarda şişkinliklere neden olur. Bu şişkinlikler zamanla daha çok şişer ve istenmeyen görüntülere neden olur. Çoğu kişi bu şişkinlikleri kilo sanıyor ancak değil. Peki vücuttaki ödemden nasıl kurtulunur? Ödem nasıl oluşur ve nasıl geçer? Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun bu kürüyle ödem derdinden anında kurtulacaksınız. Bu kürü düzenli olarak kullanın M bedene kadar düşeceksiniz. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun ödem atıcı kür tarifi...

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ezber bozan reçeteleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Sağlıklı yaşam ve genel hastalıklar için yaptığı kür tarifleri ile sık sık gündeme gelen İbrahim Saraçoğlu bu sefer vücutta meydana gelen ödemler için pratik kür tarifi ile merak konusu oldu. Vücutta meydana gelen ödemler genelde kilo sanılıyor ancak değil. Kilo sandığınız ödem olabilir! İbrahim Saraçoğlu'nun bu kürüyle M bedene kadar düşeceksiniz. Hem şifalı hem de etkili. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun ödem söken pratik kür tarifi...

ÖDEM NEDİR NASIL OLUŞUR?

Ödem, vücutta damarlardan dokulara sızan aşırı sıvının neden olduğu şişliktir. Vücudun herhangi bir bölümünü etkilese de eller, kollar, ayaklar, ayak bilekleri ve bacaklarda daha fazla fark edilir. Ödem, vücudunuzdaki küçük kan damarlarının (kılcal damarlar) sıvı sızdırması nedeniyle oluşur. Sızan sıvı, damar çevresindeki. dokularda birikir ve şişmeye neden olur. Kalp, karaciğer ve böbrek hastalıklarında ortaya çıkan ödem, vücuttaki fazla sıvıyı tutan tuzun atılamamasından kaynaklanır.

ghhghg-2023-09-12t085714-217.jpg

ÖDEM BELİRTİLERİ NELER?

  • Dokularda, özellikle kol, bacak ve ayak şişmesi
  • Ciltte gerginlik ve parlama
  • Şişlik olan bölgelere birkaç saniye baskı yapılıp bırakıldıktan çukurluk oluşması
  • Artmış karın büyüklüğü
  • Nefes darlığı
  • Solunum güçlüğü
  • Göğüs ağrısı

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN EZBER BOZAN KÜR TARİFİ! ÖDEMİ SÖKÜP ATIYOR

Sağlıklı beslenme alanında ilklere imza atan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, vücutta oluşan ödemler için özel kür tarifini paylaştı. Bu kür sayesinde bir hafta içerisinde tüm ödemlerden kurtulacaksınız.

fdfdfd-2023-09-12t085516-088.jpg

Ödem atmak için kaynayan bir bardak suyun içerisine 25 adet kurutulmuş kiraz sapını atın sonrasında 5 dakika kadar kısık ateşte kaynattıktan sonra süzün. 1 hafta boyunca, günde bir kez kahvaltıdan iki saat sonra veya öğle yemeğinden iki saat sonra için.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN