Prof. Dr. Canan Karatay her türlü hastalığın nedeni o besin diyerek uyardı! "Sizi koyun haline getiriyor"

Prof. Dr. Canan Karatay her türlü hastalığın nedeni o besin diyerek uyardı! "Sizi koyun haline getiriyor"

Yaptığı her açıklama ile gündeme bomba gibi düşen Canan Karatay, yine son yaptığı açıklama ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı. İşte Canan Karatay' ın ses getiren o açıklaması....

Yaptığı her açıklama ile gündeme bomba gibi düşen Canan Karatay, yine son yaptığı açıklama ile kendisini dinleyenlerin ağzını açık bıraktı. Sağlıklı bir bedene sahip olmanın ve uzun ömürlü olmanın inceliklerini her konuşmasında anlatan Canan Karatay' ın sevenlerinin de sayısı oldukça fazla. Her türlü hastalığın sebebinin gluten olduğunu söyleyen Prof. Dr. Canan Karatay, "20 türlü hastalığa neden oluyor, bu bilimsel olarak gösterilmiştir. Çünkü vücuda girdiği zaman dost bakterileri öldürüyor, bağımlılık yapıyor sizi 'koyun' haline getiriyor" dedi.

t25-canan-karatayin-saglik-pi-220.webp

GLUTEN NEDİR?

Gluten, son zamanlarda önemli bir ilgi ve araştırma konusudur. Son birkaç yılda çeşitli tıbbi ve tıbbi olmayan nedenlerle medyanın sevgilisi haline geldi ve ilgi, zaman zaman kafa karıştırıcı ve yanıltıcı olan geniş bir literatür ve bilgi birikimine yol açtı. Gluten, buğday bitkisinde ve diğer bazı tahıllarda bulunan bir proteindir. Bulunduğu tüm tahıllar arasında açık ara en yaygın olanı buğdaydır. İnsanlar, yiyecekleri parçalamamıza yardımcı olan sindirim enzimlerine sahiptir. Proteaz, vücudumuzun proteinleri işlemesine yardımcı olan enzimdir, ancak glüteni tamamen parçalayamaz. Sindirilmemiş glüten ince bağırsağa doğru yol alır. Çoğu insan sindirilmemiş glüteni sorunsuz bir şekilde halledebilir. Ancak bazı insanlarda glüten, ciddi bir otoimmün yanıtı veya diğer rahatsız edici semptomları tetikleyebilir. Pek çok insan glüteni düzgün bir şekilde sindiremez ve bu nedenle artan farkındalıkla birlikte insanlar glütensiz beslenmeye başladı. Buğday, diyetimizin önemli bir parçasıdır. “Bugün ekilmekte olan buğday tohumları hibrittir. Bu tohumlar, vücudun sindiremediği çok miktarda glüten ve diğer proteinler içerir.

PROF. DR. CANAN KARATAY HER TÜRLÜ HASTALIĞIN NEDENİ O BESİN DİYEREK UYARDI! "SİZİ KOYUN HALİNE GETİRİYOR"

Karatay, "Bunlar; ALS, dikkat dağınıklığı, otizm, diyabet, osteopeni, beyin bulanıklığı, kanser, sık sık hastalanma, süt ürünlerinde entolarans, büyüme geriliği, depresyon, mide bağırsak gazı, kısırlık, migren, sık sık düşük yapma, Alzheimer, sık acıkma, Parkinson, burun tıkanıklığıdır" diye konuştu. Karatay ekmek ve unun altını önemle çizerek Karatay, "Modern buğdaydan ve kuru mayayla yapılan ekmek zararlıdır. Modern buğday cüce buğdaydır, hibrittir. Hibrit olduğu için içinde gluten çok fazladır. İşte o gluten her türlü hastalığın sebebidir" dedi.

GLUTEN SİZİ 'KOYUN' HALİNE GETİRİYOR

Canan Karatay; gluten, beyne gittiği zaman bağımlılık yapıyor ve düşünmeyi, muhakeme yapmayı, sorgulamayı önlüyor sizi 'koyun' haline getiriyor. Koyun nedir? Güdülen bir hayvandır. Düşünmez, sorgulamaz ne dersen onu yapar. O halde ne oluyoruz? Hepimiz koyun olduğumuz zaman uzaktan bir kumandayla her türlü yönlendiriliyoruz" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN