Sahte içki dehşeti devam ediyor! Faciaya 1 il daha eklendi

Sahte içki dehşeti devam ediyor!  Faciaya 1 il daha eklendi

Son zamanlarda gündemden düşmeyen sahte içki ölümleri hızla artmaya devam ediyor. Yargıtay'ın Kırklareli'nde yaşanan sahte içki olayı için emsal karara imza atması da sahte içki üreticilerini durdurmadı. Bir sahte içki zehirlenmesi de Aksaray'da yaşandı. Süleyman Ç, isimli vatandaş kullandığı sahte içkiden dolayı yoğun bakım servisine alındı.

Türkiye'den dört bir yanından sahte içki vakaları yaşanmaya devam ediyor. Son 7 günde sahte içkiden 33 kişi hayatını kaybetti. Birçok kişinin ise yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. İstanbul başta olmak üzere Tekirdağ, Mersin, Afyonkarahisar, Batman, Kırklareli gibi illerde sahte içki ölümleri gerçekleşti. Sahte içki yapan çok sayıda mekana ise baskın yapıldı. Yaşanan sahte içki faciasına bir il daha eklendi. Aksaray'da yaşayan Süleyman Ç. isimli vatandaş kullandığı içkiden dolayı zehirlenerek, yoğun bakıma alındı.

YOĞUN BAKIM SERVİSİNE ALINDI

Aksaray'ın Küçük Bölcek Mahallesi'nde ikamet eden Süleyman Ç. (54), rahatsızlanınca 112 Acil Sağlık ekiplerinden yardım istedi. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve durumu ağır olan Süleyman Ç, yoğun bakım servisine alındı. Süleyman Ç'nin, alkol aldıktan sonra rahatsızlandığını söylemesi üzerine, İl Emniyet Müdürlüğünce içkiyi nerden aldığına ilişkin çalışma başlatıldı.

BİRİ EVİNDE ÖLÜ BULUNMUŞTU

Öte yandan, Aksaray'ın Kırımlı Mahallesi 144. Cadde'de ikamet eden Erkan P. (56), yakınları tarafından evinde ölü bulunmuş, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Erkan P'nin evinde pet şişe içinde alkol olduğu değerlendirilen madde ele geçirmişti

İSTANBUL'DA 22 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Valiliği'nin açıkladığı son verilere göre 11’i yabancı olmak üzere 22 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN