Sahte içkiden can kaybı 50'ye yükseldi

Sahte içkiden can kaybı 50'ye yükseldi

Son günlerde gündemden düşmeyen sahte içkiye bağlı ölümlerin ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de Tekirdağ'dan ve Zonguldak'tan gelen vefat haberlerinin ardından sahte içkiden can kaybı 50'ye yükselmiş oldu.

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde polis, Metin Şengül isimli vatandaşın bir firmadan kargo ile etil alkol aldığını tespit etti. Polis sorgusuna alınan Şengül, ifadesinde alkolü başka kimseye vermediğini söyledi. İfadesinin ardından fenalaşan 43 yaşındaki Şengül, hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul'dan Saray ilçesine akraba ziyaretine giden 55 yaşındaki Nurettin Metin de sahte içki içtikten sonra fenalaştı ve yaşamını yitirdi.

ZONGULDAK'TAKİ ÖLÜMLERDE DE 'SAHTE İÇKİ' İDDİASI

Bir başka ölüm haberi de Zonguldak'tan geldi. İlde hastaneye başvuran Tamer Şeker ile evinde ölü bulunan Muzaffer Hamarat'ın da sahte içkiye bağlı olarak vefat ettikleri öne sürüldü. Kesin ölüm nedenleri, otopsinin ardından kesinleşecek.

Bu son ölümlerle birlikte sahte içkiden can kaybı 50'ye yükselmiş oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN