Bakan Fahrettin Koca duyurdu: Grip aşısı uygulaması başladı

Bakan Fahrettin Koca duyurdu: Grip aşısı uygulaması başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'grip aşısı' için harekete geçtiklerini ifade etti. Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yılın bu dönemlerinde sık rastlanan grip salgınlarının etkilerini azaltmak, hastalığın hafif geçirilmesini sağlamak ve halk sağlığını korumak amacıyla 2023 yılı grip aşısı uygulamasını 15 Eylül itibarıyla başlattık" dedi.

Mevsim geçişlerinde sıklıkla yaşanan grip için yetkililer alarma geçti. Sağlık Bakanlığı 'lütfen ihmal etmeyin' diyerek grip aşısına dikkat çekti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada grip aşısı uygulamasının başladığını duyurdu.

Bakan Koca, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Grip Aşısı uygulaması başladı... Yılın bu dönemlerinde sık rastlanan grip salgınlarının etkilerini azaltmak, hastalığın hafif geçirilmesini sağlamak ve halk sağlığını korumak amacıyla 2023 yılı grip aşısı uygulamasını 15 Eylül itibarıyla başlattık.

65 yaş üzeri büyüklerle sağlık koşulları açısından risk grubuna girenler, kronik hastalığı olanlar grip aşılarını ücretsiz olabilir. Lütfen ihmal etmeyelim.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN