Sütün içine limon sıkın mucizeyi gözlerinizle görün! Bu basit kürü deneyin kas ve kemik ağrılarınız tarih olsun

Sütün içine limon sıkın mucizeyi gözlerinizle görün! Bu basit kürü deneyin kas ve kemik ağrılarınız tarih olsun

Uzman doktorların önerip, ülkemizde yavaş yavaş yeni tanınan bir kür olan süt ve limon karışımı adeta şifa deposu. Siz de kas ve kemik ağrılarından mı şikayetçisiniz? Kas ve kemik ağrıları hayat kalitenizi mi düşürüyor? Cevabınız evet ise mutlaka haberimize kulak vermelisiniz...

Kemiklerimiz bizi destekler ve hareket etmemizi sağlar. Beynimizi, kalbimizi ve diğer organlarımızı yaralanmalardan korur. Kemiklerimizi güçlü tutmaya yardımcı olan kalsiyum ve fosfor gibi mineraller de vardır. Bununla birlikte, kemikler zayıflayabilir ve kırılabilir veya gözenekli ve kırılgan hale gelebilir (osteoporoz). Kemiklerimizi sağlıklı ve güçlü tutmaya yardımcı olabilecek pek çok şey var ve iyi haber şu ki kemiklerinize bakmak için asla geç değildir.

Kalsiyum patlaması olan süt, sağlıklı ve lezzetli bir besindir. Sütün kemikleri güçlendirmek de dahil olmak üzere birçok faydası vardır. Birçok insan sütü daha besleyici ve lezzetli hale getirmek için farklı maddelerle birleştirir. Neyden mi bahsediyoruz? Tabi ki süt ve limon karışımından. Limon, çok güçlü bir antioksidan görevi görür. Limonun asidik yapısı, içerdiği C vitamini tamamlayıcı bir rol üstleniyor. Limonlu süt iki alakasız besin olarak görülse de eklem sağlığını korumaya yardımcı olur.

Süt ve limonun etkilerine inanamayacaksınız! Eklem ağrısı çekiyorsanız ve yürümekte problem yaşıyorsanız bu kürün öyle etkileri var ki anında yaşadığınız problemlerden kurtulacaksınız. İskelet yapısının gelişimine ve eklem ağrılarına iyi geldiği bilinen süt ile antioksidan kaynağı limonun bir araya gelerek oluşturduğu etki ile eskisinden daha iyi yürüyebilecek, yaşadığınız bacak ağrılarına son vereceksiniz.

basliksiz-7.jpg

LİMONLU SÜT’ÜN FAYDALARI

  • Eklem ağrılarına iyi gelir.
  • Kas ve iskelet yapısının onarılmasını sağlar.
  • Bağışıklığı güçlendirir.
  • Bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar.
  • İç hastalıklarda yardımcı tedavi görevi üstlenir.
  • Mide hasarını onarır.

LİMONLU SÜT NASIL UYGULANIR?

Malzemeler:

  • 1 su bardağı süt
  • Yarım limon

Yapılışı:

Bir su bardağı sütün içine yarım limon sıkılır ve karıştırılır. Hazırlanan karışım buzdolabında 4-5 saat kadar bekletilir. Yoğurt kıvamı alan limonlu süt, yatmadan önce bir bardak olacak şekilde 21 gün boyunca düzenli olarak tüketilir. Düzenli tüketimde eklem ağrılarınızın azaldığınız ve daha rahat hareket ettiğiniz fark edeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN