Suya bir kaşık atın bütün şişliği anında vücuttan atın! Bağırsaklarda ne varsa söküp atıyor

Suya bir kaşık atın bütün şişliği anında vücuttan atın! Bağırsaklarda ne varsa söküp atıyor

Yaşam kalitesini olumsuz etkileyen yaygın rahatsızlıklardan biri olan sindirim sistemi sorunları çoğu kişiyi etkilemekte. Bu sorunu doğal bir şekilde yok etmek için ise o besinden sadece bir kaşık suyun içine atmanız yeterli. Üstelik bağırsaklarda ne varsa söküp atıyor...

Sindirim sistemi bozuklukları, pek çok insanın karşılaştığı rahatsız edici sorunlardan biridir. Mide yanması, hazımsızlık, gaz ve şişkinlik gibi şikayetler, yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyebilir. Ancak, çözüm arayışında olanlar için doğal ve etkili bir seçenek vardır: İngiliz karbonatı.

SUYA BİR KAŞIK ATIN BÜTÜN ŞİŞLİĞİ ANINDA VÜCUTTAN ATIN! BAĞIRSAKLARDA NE VARSA SÖKÜP ATIYOR

karbonat-1.jpg

MİDE YANMASINI HAFİFLETİR

Mide yanması, asit reflüsü veya aşırı mide asidi üretimi nedeniyle ortaya çıkar. İngiliz karbonatı, mide asidini nötralize etme yeteneği sayesinde bu rahatsızlığı hafifletebilir. Bir çay kaşığı İngiliz karbonatını suyla karıştırarak içmek, mide yanması şikayetlerini azaltabilir.

HAZIMSIZLIĞI GİDERİR

İngiliz karbonatı, sindirim sisteminin pH dengesini düzenleyerek hazımsızlık sorunlarını hafifletebilir. Özellikle ağır yemeklerden sonra bir bardak suya bir çay kaşığı İngiliz karbonatı karıştırarak içmek, sindirimi kolaylaştırabilir.

GAZ VE ŞİŞKİNLİĞİ AZALTIR

Gaz ve şişkinlik, sindirim sistemi bozukluklarının yaygın belirtilerindendir. İngiliz karbonatı, sindirimdeki gazın çıkmasına yardımcı olarak bu rahatsızlıkları hafifletebilir. Bir bardak suya bir çay kaşığı İngiliz karbonatı eklemek, gaz ve şişkinlik sorunlarını rahatlatabilir.

İRRİTABL BAĞIRSAK SENDROMU (IBS) İÇİN RAHATLATICIDIR

IBS, kronik karın ağrısı, ishal, kabızlık gibi semptomlarla kendini gösteren bir sindirim sistemi bozukluğudur. İngiliz karbonatı, bu semptomları hafifletebilir ve rahatlamanıza yardımcı olabilir. Ancak, IBS gibi ciddi durumlar için bir doktora danışmak önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN