Tekerlekli sandalyeden kalkıp doktora saldırdı! Dehşetin adresi Sancaktepe İlhan Varank hastanesi

Sağlıkta şiddet bitmiyor... İstanbul Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tekerlekli sandalyedeki bir hasta ve hastanın yakınları küfürler ederek bir doktora saldırdı. O anlar vatandaşlar tarafından kayıt altına alındı.

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bulunan İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tekerlekli sandalyedeki bir hasta ve hasta yakınları bir doktorla tartıştı.

Tartışmanın büyümesiyle birlikte hasta ve yakınları, doktorun odasına girmeye çalıştı. Hastane güvenliği müdahale etmek istediği sırada çıkan arbede kısa sürede büyüdü. Kamera görüntülerine yansıyan olayda, güvenlik görevlileri ile hasta yakınları arasında yaşanan kargaşa ve karşılıklı itişmeler görülüyor.

Olayın ardından hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada, soruşturmanın başlatıldığı ve konunun detaylı bir şekilde incelendiği bildirildi. Herhangi bir gözaltı veya yaralanma bilgisinin olmadığı belirtildi.

Hastanede güvenlik önlemlerinin artırılması ve benzer olayların önüne geçilmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN