Varisin doğal ilacı asma yaprağı çıktı! Eğer böyle kullanırsanız...

Varisin doğal ilacı asma yaprağı çıktı! Eğer böyle kullanırsanız...

Varislerden kurtulmanın doğal yolları paylaşıldı. Doğal ilaçlarından birisi olan asma yaprağını bu şekilde kullanırsanız kısa sürede varislerden kurtulabilirsiniz. Peki, varislere ne iyi gelir? İşte tüm detaylar...

İnsan vücudunun bacak bölümünde sık sık görülen varisler istenmeyen bir durumdur. Bacaklarda yaptığı ağrı, şişlik ve istenmeyen görüntüsüyle, birçok varis hastalığına yakalanan vatandaş hızlıca kurtulmayı hedefler. Varis hastalığına karşı ise asma yaprağı tavsiye ediliyor.

VARİS NASIL OLUŞUR?

Varisin oluşmasının nedeni, toplardamarların fonksiyonel bir bozukluk sonucunda genişlemesidir. Yaşamı etkileyen varis hastalığı, genetik olarak da rastlanıldığı belirtiliyor. Genetik yatkınlığı olan kişilerin, uzun süre ayakta kalması, sürekli oturması, sigara içmesi ve fazla kilo sahibiyse varis görülme olasılığı da yüksektir. İşte varise karşı iyi gelen ürünler;

grape-leaves-closeup-1525430-960-720.jpg

ASMA YAPRAĞI VE FINDIK YAPRAĞI

Varis için en etkili yöntemlerden birisi asma ve fındık yapraklarıdır. Yaprakları kaynatarak günde üç kere bir bardak tüketmek gerekir.

sorta-kapusty-belokochannoj-agressor-s-pozdnim-srokov-sozrevaniya.jpg

LAHANA YAPRAĞI

Varisler için, lahana yapaklarını iyice kaynatın. Kaynattıktan sonra suyunu süzün ve kalan suyu bacaklarınızda varisin yoğun olduğu bölgelere ılık bir şekilde uygulayabilirsiniz.

kivi-faydalari-1-1600x1067.jpg

KİVİ

Kivi, varislere karşı etkili olan meyvelerden birisidir. Düzenli olarak günce 3 - 4 adet yenilmesi halinde varisleri azaltan etkiler gösterir.

kekik-faydalari-2.jpg

KEKİK, AT KUYRUĞU OTU, ÇOBAN OTU VE AT KESTANESİ

Kekik, at kuyruğu otu, çoban otu ve at kestanesi kabuğunu farklı bardaklarda demleyerek günde 2 - 3 bardak içebilirsiniz.

Varis hastalığı olan vatandaşlar öncelikle bir doktora danışması tavsiye edilir. Varis hastalığı özellikle sıcak havalarda olumsuz etkilenirken, yukarda yer alan ürünler herkes için aynı etkiyi sağlamayabilir. Doktorunuza danışmadan tedavi uygulaması yapmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN