Vücudunuz alarm veriyor olabilir! Canınız çekiyorsa bunları yiyin... Çikolata, kırmızı et, kola, cips...

Vücudunuz alarm veriyor olabilir! Canınız çekiyorsa bunları yiyin... Çikolata, kırmızı et, kola, cips...

Can çekmesi durumu aslında vücudunuzun sizlere verdiği işaret edildi. Canınızın çektiği besinlere göre, vücudunuzun ihtiyacı olduğu besinler paylaşıldı. İşte canınız çikolata, kırmızı et, kola ve cips gibi ürünler istediğinde tüketmeniz gerekenler...

Araştırmalara göre, canınızın bir şey çekmesi durumu, aslında vücudunuzun o besinden alacağı vitaminler ve mineralleri istemesinden kaynaklanıyor. Canınız çekiyorsa zararlı ürünler yerine yiyebilecekleriniz paylaşıldı. İşte o ürünler...

ÇİKOLATA

cikolata.webp

Çikolata krizi yaşıyorsanız, vücudunuzda magnezyum eksikliği yaşıyor olabilirsiniz. Magnezyum açısından en zengin ürünler ise fasulye ya da ıspanak olarak bilinir. Bu ürünleri tüketerek çikolata krizini engelleyebilirsiniz.

KIRMIZI ET

s-b6ee6d7c658eafa0b5b793e5b854d2d4ba505a53.webp

Kırmızı et yemek istiyorsanız, demir eksikliğiniz var demektir. Demir eksikliği için vitamin desteği alabilirsiniz.

MUZ

1637844474-143625-url.jpeg

Muz yeme isteğine karşı gelemiyorsanız, vücudunuzun potasyum eksikliği çektiği söylenebilir. Muz içerisinde bulunan yüksek potasyum değerleriyle sahip olmasından dolayı tüketerek bu ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

ASİTLİ İÇECEK

1507217.webp

Asitli ve kola içme isteğiniz varsa, mide asidiniz düşük kalmıştır. Mide asidini toplayabilmek için domates ya da portakal yemeniz tavsiye edilir.

CİPS

s-5c2340f5bbb5ada4c6f6d5b5ec8e0afdf1dd984b.webp

Cips yeme isteğinizi bastıramıyorsanız, vücudunuzun tuz ya da su eksikliği yaşadığı anlamına gelir.

PEYNİR

peynir.webp

Peynir yeme isteğiniz geliyorsa, vücudunuz alarm veriyordur. Omega - 3 eksikliği yaşıyorsunuz anlamını taşır.

Bilgilendirme amacıyla paylaşılan bu içerikte, sağlık hizmetine yönelik bilgilere yer verilmemiştir. Tanı ve tadavi için mutlaka bir doktora başvurmanız tavsiye edilir. İçerikte yer alan bilgiler herkes için geçerli olmayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN