Sakarya'da koca dehşeti: Eşini ve kayınpederini öldürdü

Sakarya'da koca dehşeti: Eşini ve kayınpederini öldürdü

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde öfkeli koca, şiddetli geçimsizlik nedeniyle evden ayrılıp baba evine yerleşen eşi ve kayınpederini silahla vurarak öldürdü.

Olay, Akyazı Kumköprü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Meryem Öz geçtiğimiz hafta şiddetli geçimsizlik nedeniyle evinden ayrılıp babasının evine yerleşti. Ayrılığı kabullenemeyen eski koca Ramazan Öz, kayınpederinin evine gelerek, evin balkonundaki Meryem Öz ve babası İlhan Rençber’i kurşun yağmuruna tuttu. Talihsiz kadın ve babası kanlar içinde yere yığıldı.

17-11/11/3-1510419261

Olayı duyan mahallelinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Silah sesleri sebebiyle olay yerine jandarma eşliğinde giden 112 Sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederek baba İlhan Rençber’i Akyazı Devlet Hastanesine kızı Meryem Öz’ü Hendek Devlet Hastanesine kaldırdı. Baba ve kızı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden Kaçan Ramazan Öz’ün ise Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığına giderek teslim olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SAKARYA / İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN