Sare Davutoğlu da koronavirüse yakalandı

Sare Davutoğlu da koronavirüse yakalandı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu'nun koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, açıklanacak yeni asgari ücrete ilişkin görüş ve düşüncelerini paylaştığı basın toplantısında eşi Sare Davutoğlu’nun koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Davutoğlu, eşinin durumuyla ilgili şu bilgileri paylaştı:  

"Bu arada maalesef dün akşam bu konuşmayı hazırlarken eşim Sare Hanımın yaptırmış olduğu testin de pozitif çıktığı bilgisini aldık. Genel durumu iyi. Onun için de sizlerden dualarınızı istirham ediyorum. 

Ayrıca hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza, yüce Allah’tan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum. "

"SAĞLIK DURUMUM İYİ"

Sare Davutoğlu Twitter hesabı üzerinden sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Dün yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıktığını ifade eden Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:  

"Hamdolsun genel durumum iyi. Evde istirahat ediyorum. Arayıp soran, dua eden tüm dostlara teşekkür ederim. Bu vesile ile tüm hastalarımıza şifa, sağlık çalışanlarımıza da kolaylıklar diliyorum."

 

AHMET DAVUTOĞLU'NUN SAĞLIK DURUMU

Daha önce korona testi pozitif çıkan Ahmet Davutoğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımında "Hastalık sürecimde arayıp soran, dua eden tüm dostlara teşekkür ediyorum. Genel durumum iyi.

Doktorlarımın tavsiyelerine uyarak evde istirahat ediyorum Bu vesileyle bir kez daha tüm hastalarımıza şifa, sağlık çalışanlarımıza da kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN