11 haftalık hamile doktora saldırı: Hatay Tabip Odası iş bırakacak

11 haftalık hamile doktora saldırı: Hatay Tabip Odası iş bırakacak

Hatay Defne Devlet Hastanesi'nde görev yapan 11 haftalık hamile doktor, iddiaya göre sırası gelmeden muayene olmak isteyen bir kadın hastanın saldırısına uğradı. Hamile doktorun yüzüne cisimler fırlatıp saçından sürükleyen saldırgan ardından tekme ve yumruk attı. Saldırgan gözaltına alınırken Hatay Tabip Odası ise olay nedeniyle 1 günlük iş bırakma eylemi yapacağını duyurdu.

Hatay Defne Devlet Hastanesi'nde görevli 11 haftalık hamile Dermatoloji Uzmanı Dr. K.E.K, G.T. isimli kadının saldırısına uğradı. Kadın doktor, fiziki saldırı sonucu 1 hafta iş göremez raporu alırken, G.T. ise gözaltına alındı.

SAÇINDAN SÜRÜKLEDİ, TEKME VE YUMRUK ATTI

Hastanede Dermatoloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. K.E.K., sırası gelmeden muayene olmak istediği öne sürülen G.T. isimli kadından sırasını beklemesi istedi. Buna sinirlenen kadın, 11 haftalık hamile doktora saldırdı. Yüzüne cisimler fırlattığı doktoru, ardından saçından tutup sürükleyen kadın, yumruk ve tekmelerle darbetti. Gebeliği tehlikeye giren kadın doktora 1 hafta iş göremez raporu verildi.

HATAY TABİP ODASI 1 GÜNLÜK İŞ BIRAKMA EYLEMİ YAPACAK

Şikayet üzerine harekete geçen polis, şüpheliyi gözaltına aldı. Doktora gerçekleşen saldırı nedeniyle Hatay Tabip Odası'nın 1 günlük iş bırakma eylemi yapacağı öğrenildi.

SAĞLIK BAKANI: ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca d, sosyal medya hesabından, "Defne Devlet Hastanesi'nde yaşanan olayda, bir hekim arkadaşımız, aldığı darbeler sonucunda yaralandı. Çok üzgünüz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. 'Zanlı' olayın akabinde gözaltına alınmıştır. Yargıya güvenimiz tam. Ama bizler, sağlık çalışanları olarak, hasta/ hasta yakınları ile her ilişkimizde, birbirimizde daima aradığımız insanlığa da hep güvenebilmeli değil miyiz?" paylaşımında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN