115 ülkedeki INTERPOL operasyonunda son dalga! Bağcılar'da ele geçirildi

115 ülkedeki INTERPOL operasyonunda son dalga! Bağcılar'da ele geçirildi

INTERPOL gözetiminde 115 ülkede düzenlenen 'PANGEA' operasyonlarının son dalgası İstanbul Bağcılar'da düzenlendi. Bir depoya düzenlenen baskında yaklaşık 4 milyon değerinde 260 bin sahte hap ele geçirildi.

Merkezi Fransa’nın Lyon kentinde bulunan Uluslararası Polis Teşkilatı’nın (INTERPOL) gözetiminde daha önce 115 ülkede düzenlenen "PANGEA” operasyonlarının son dalgası İstanbul’da gerçekleştirildi.

Sahte ilaç konusuyla ilgili bir ihbarı değerlendiren İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, “Pangea-14” adı verilen operasyon kapsamında sahte ilaçların piyasaya sürüldüğü Bağcılar’daki bir depoya baskın düzenlendi.

aw328282-03.jpg

260 BİN SAHTE HAP ELE GEÇİRİLDİ

Baskın yapılan adreste yapılan aramalarda toplam 260 bin 400 adet sahte hap ele geçirildi. Ele geçirilen sahte ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 3 milyon 900 bin 600 lirayı bulduğu ifade edildi.

aw328282-06.jpg

Baskında, A.R.S. adlı bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının, daha önce benzer suçtan polisiye soruşturma geçirdiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN