13 yaşındaki çocuk evdeki altınları bozdurup dolandırıcılara verdi

13 yaşındaki çocuk evdeki altınları bozdurup dolandırıcılara verdi

Çorum'da 13 yaşındaki E.Ö., kendisini polis olarak tanıtan ve annesinin terör örgütü üyesi olduğunu belirten dolandırıcılara inandı. Çocuk evdeki altınları bozdurup ATM'den dolandırıcılara gönderdi. Ailesinin olaydan haberdar olmasının ardından devreye giren polis dolandırıcıların yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan çocuktan altınları alıp bozan kuyumcu hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

Çorum'da E.Ö. adlı çocuğu telefonla arayan ve kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler, annesinin terör örgütü üyesi olduğunu ve kuyumcu soygununa karıştığını söyledi. Evde bulunan altınları alıp kuyumcuda bozduran E.Ö., 12 bin TL'yi kendisini polis olarak tanıtan kişinin verdiği hesap numarasına ATM'den yatırdı.

Ailesinin olaydan haberdar olmasının ardından devreye giren polis, çocuğu telefon dolandırıcılarıyla konuşurken Kadeş Meydanı'nda buldu. E.Ö. ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis ekipleri dolandırıcıların yakalanması için çalışma başlattı. Bu arada çocuktan altınları alıp bozan kuyumcu hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN